02 Απριλίου 2016

Το ακατάλληλο βιντεο του ...."μεγάλου"καλλιτέχνη φίλου του Α. Τσίπρα Γιάν Φαμπρ


Το ακατάλληλο βίντεο: με την 24ωρη παράσταση με παλλόμενα πέη στην Επίδαυρο;

Να γιατι  έγινε σάλος με την παράσταση «Mount Olympus», του πρώην "καλλιτεχνικού " διευθυντή του Φεστιβάλ Αθηνών, Γιάν Φαμπρ


Ακατάλληλο βίντεο: 24ωρη παράσταση με παλλόμενα πέη στην Επίδαυρο;
Σάλος στους κύκλους του θεάτρου - αλλά και στην κοινωνία - έχει ξεσπάσει με την απόφαση του νέου καλλιτεχνικού διευθυντή του Φεστιβάλ Αθηνών, του Βέλγου Γιάν Φαμπρ, να βάλει στο πρόγραμμα της Επιδαύρου τη δική του παράσταση «Mount Olympus», γνωστή και σαν τα «Παλλόμενα Πέη».
Η παράσταση είναι 24ωρης διάρκειας και συμμετέχουν 27 συντελεστές. Οι άνδρες χορευτές εμφανίζονται στη σκηνή αρχικά με χλαμύδες και μετά ολόγυμνοι, να χορεύουν επιδυκνείοντας τα πέη τους. Σύμφωνα με τον καλλιτέχνη, η παράσταση αναπαριστά αρχαιοελληνικό μύθο και δεν λείπει ούτε και η αναπαράσταση των διονυσιακών οργίων.
Για όποιον ενδιαφέρεται, τα παλλόμενα πέη θα εμφανιστούν στις 9 και 10 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου.
Η συμμετοχή της παράστασης και οι ημερομηνίες είναι δεδομένες όμως, σε επικοινωνία που είχαμε με τους υπεύθυνους του Φεστιβάλ, διευκρινίζουν ότι ο τόπος διεξαγωγής δεν έχει οριστεί ακόμη, και θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.


Δείτε το βίντεο (ακατάλληλο για ανηλίκους) πριν αποφασίσετε.


                                               .
Με πληροφορία απο  news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου