Εκπληκτικά μπισκότα με Παραδοσιακή χειροποιήτη μαρμελάδα «στο λεπτό»!!
Τι καλύτερο από μια εύκολη, γρήγορη, φθηνή και, το κυριότερο, γευστικότατη συνταγή για μπισκότα με μαρμελάδα, προσοχη όμως προτιμήστε παραδοσιακές μαρμελάδες απο ελληνικούς Αγροτικούς Συνεταιρισμούς αγοράζοντας απευθείας η απο καταστήματα παραδοσιακών προϊοντων αλλά και μέσω του ίντερνετ, για να έχετε γνήσια μαρμελάδ χωρίς γλυκόζη και συντηρητικά.
Μπισκότα διπλά με παραδοσιακή μαρμελάδα
Ζυμώνετε προσθέτοντας λίγο λίγο το γάλα, ώστε να γίνει μια ζύμη μαλακή. Το αφήνετε να σταθεί αρκετή ώρα στο ψυγείο (περίπου 1 ώρα) και κατόπιν, με ένα κουταλάκι, απλώνετε τη ζύμη στη μορφή που θέλετε να έχουν τα μπισκότα (εμείς τα προτιμάμε στρογγυλά), επάνω σε μια λαδόκολλα.
Τα ψήνετε σε μέτρια θερμοκρασία (180-200 βαθμούς) για περίπου 15 λεπτά. Αφού τα βγάλετε και κρυώσουν τα ενώνετε ανά δύο, βάζοντας στη μέση μαρμελάδα. Προτείνουμε και αντί της μαρμελάδας, να δοκιμάσετε και τη μερέντα. Γίνονται πολύ νόστιμα και πολύ αφράτα. Θα τα λατρέψετε!
Πηγή: itabloid.gr
Παραγγελίες για όλη την Ελλάδα: τηλ.6978276141
Μπισκότα διπλά με παραδοσιακή μαρμελάδα
- Τρία φλυτζάνια τσαγιού αλεύρι
- 1 φλυτζάνι τσαγιού ζάχαρι
- 1 φλυτζανι γαλα
- ½ βιτάμ
- 1 μπέικιν πάουντερ
- 4 κρόκοι αυγών
- 2 βανίλιες
Ζυμώνετε προσθέτοντας λίγο λίγο το γάλα, ώστε να γίνει μια ζύμη μαλακή. Το αφήνετε να σταθεί αρκετή ώρα στο ψυγείο (περίπου 1 ώρα) και κατόπιν, με ένα κουταλάκι, απλώνετε τη ζύμη στη μορφή που θέλετε να έχουν τα μπισκότα (εμείς τα προτιμάμε στρογγυλά), επάνω σε μια λαδόκολλα.
Τα ψήνετε σε μέτρια θερμοκρασία (180-200 βαθμούς) για περίπου 15 λεπτά. Αφού τα βγάλετε και κρυώσουν τα ενώνετε ανά δύο, βάζοντας στη μέση μαρμελάδα. Προτείνουμε και αντί της μαρμελάδας, να δοκιμάσετε και τη μερέντα. Γίνονται πολύ νόστιμα και πολύ αφράτα. Θα τα λατρέψετε!
Πηγή: itabloid.gr
Παραγγελίες για όλη την Ελλάδα: τηλ.6978276141
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου