08 Απριλίου 2016

Η ΕΡΤ Ζακύνθου τα χρήματα απο συναυλία στους λαθρομετανάστες τα έδωσε,αντι να τα προσφέρει στα φτωχά ελληνόπουλα που πεινούν στα σχολεία

Η μαυρή και άραχνη ΕΡΤ - η ΕΡΤ Ζακύνθου πιο συγκεκριμένα έκανε συναυλία και τα χρήματα των Ζακυνθινών που συγκέντρωσε τα έστηλε στους λαθροπρόσφυγες στην Ατική στην περιοχη Κυλλήνης  όπου δήμαρχος είναι ένας Σύριος ο  Ναμπίλ Μοράντ,τον οποίον και συχνά πυκνά προβάλλει η  κεντρική ΕΡΤ ως ένα παράδειγμα καλού δημάρχου.. αμή τι άλλο.

Θυμάστε η νέα ΕΡΤ της μαύρης ενημέρωσης, και προπαγάνδας υπέρ του  απίθανου πολιτικού ψεύτη  του Τσίπρα, να συγκέντρωσε χρήματα για τους έλληνες ; -για τα ελληνόπουλα που πηγαίνουν στο σχολείο νηστικά τα οποία την ώρα του διαλείματος επειδή δεν έχουν ένα ευρώ για κολατσιό, προσποιούνται οτι παίζουν για να μην τα κοροϊδεύουν τα άλλα παιδιά που είναι σε κάπως καλύτερη οικονομική κατάσταση οι οικογένειες τους ;

Ελάχιστοι ''δημοσιογράφοι"μέσα στην ΕΡΤ είναι αυτοί που αισχύνονται, αλλά το μαύρο καθεστώς δεν τους αφήνει να λειτουργούν ως δημοσιογράφοι  υπέρ των ελλήνων και της Ελλάδος.

Η ΕΡΤ Ζακύνθου δεν είναι η μόνη περιφερειακή ΕΡΤ που λειτουργεί χωρίς εντροπή εγκληματικά σε βάρος του ελληνικού λαού απο τον οποίο υφαρπάζει σχεδόν δολίος το χαράτσι,70 χρόνια τώρα  για να προσφέρει "υπηρεσίες" σε βάρος του λαού,  και προς όφελος άλλων.. ξένων συμφερόντων. Και το χειρότερο απο όλα αυτοδιαφημίζεται ως η πλέον προυραλιστική της ενημέρωσης.

 fyllokaiftero1.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου