05 Μαΐου 2016

Ο ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚ-ΚΟΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΓΟΥΝΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΝ ΓΟΥΝΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΣΕ ΟΜΗΡΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ


Του Μανώλη Μάνου


Σήμερα πραγματοποιήθηκαν στις 12:00 το μεσημέρι τα εγκαίνεια της φετινής εκθεσης γούνας Καστοριας και Δυτ. Μακεδονίας την εκθεση εγκαινίασε ο Δημήτρης Μάρδας πρώην στέλεχος του βαθύ ΠΑΣΟΚ επι δεκαετίες και νύν στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ .

Το ΠΑΣΟΚ το οποίο υπηρέτησε ο σημερινός υπουργός  την φερώμενης κυβέρνησης Τσίπρα Δ.Μάρδας το οποίο  κρατούσε δεκαετίες σε ομηρία την γουνοποία και  τους γουνοποιούς της Καστοριά και της Δυτ. Μακεδονίας  δια του τότε βουλευτή επι σχεδόν  40 ετη Φ.Πελτσάνικο  ο οποίος εκλεγόταν με το "σύστημα" να τώρα να την επόμενη τετραετία θα ρυθμίσουμε τα δάνεια των γουνοποιών και ενω θα... ρυθμιζόταν με τις υποσχέσεις του αφενός μεν ξανα εκλεγόταν ως βουλευτής, αφετέρου  δε έπαιρναν  πολιτικοί του φιλοι  τεράστια δάνεια, και μόλις τελείωσε " αυτο" ρυθμίστηκαν τελικά και ...των νέων δανειούχων πολιτικών του φίλων είναι μια "πονεμένη ιστορία της Καστοριάς για την οποία σχεδόν κανένας τοπικός δημοσιογράφος δεν μίλησε εκεινη την εποχή ούτε ο σημερινός Περιφερειάρχης Θ.Καρυπίδης ο οποίος ήταν δημοσιογράφος  εκείνο το διάστημα η "τουλάχιστον" εκφωνητής ειδήσεων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου