15 Οκτωβρίου 2016

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην Καστοριά " ο δολοφόνος ξαναγύρισε στο τόπο του εγκλήματος για πολλοστή φορά" τον νομό που κατέστρεψε περισσότερο απο την υπόλοιπη Ελλάδα


Οι πολίτες του νομού Καστοριάς και της Δυτ. Μακεδονίας γνωρίζουν της Καταστροφή που υπέστησαν εξ αιτίας της ηλίθιας και υποτακτικής ΓερμανοΑμερικανόδουλης  πολιτικής του Ευάγγελου Βενιζέλου πρωην Τουρκογλου σε σχέση με τις εξαγωγές τις γούνας  και το εμπάρκο της Ρωσίας και σε αυτο το προιόν, λόγο της επισκεψης  του ως υπουργός (όταν συνκυβερνούσε με τον Αντώνη.Σαμαρά) σε φασιστικό καθεστώς το οποίο ήταν κατα του Προέδρου Β.Πούτιν.

Αυτή ήταν η γεμάτη αίθουσα"  η "αίθουσα με πολύ κόσμο "την οποία έτσι αναφέρουν τα άλλα τοπικά σάϊτ της Καστοριάς.

Διαβάστε σε επόμενο ρεπορτάζ μας, αναλυτικά ποιοί είναι οι ακροατές της ομιλιας του Ευάγγελου Βενιζέλου πρώην Προέδρου του ΠΑΣΟΚ να γελάσετε και να κλάψετε γιατι είναι για γέλια και για κλάματα το γεγονός.

 Ενα ερώτημα, η αιθουσα της ΕΔΗΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ  στην οποία έγινε η ομιλία σήμερα Σάββατο 15/10/2016 ενός στελέχους κόμματος πως εδώθει- παραχωρήθηκε  με ποιές νόμιμες διαδικασίες;

Και ακόμη ένα ακόμη ερώτημα για τον Πρόεδρο της Ν.Δ πολυ θα θέλαμε να ξέρουμε αν ο Κούλης Μητσοτάκης γνώρίζει τους δύο κυρίους δεξιά και αριστερά της κυρίας στην φωτο.


Φωτογραφίες: FTEROGRAFOS fyllokaiftero1.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου