30 Οκτωβρίου 2016

O Ερντογάν προετοιμάζει το Λαό του για …Απόβαση στα νησιά μας !



Αν κάποιοι στην Ελλάδα πιστεύουν ότι ο Ερντογάν κάνει πολιτική κοιμούνται ορθοί ..Προετοιμάζει το λαό του να δεχθεί μια πολεμική επιχείρηση κατά της Ελλάδος και αυτό είναι προφανές !

Ούτε τυχαία είναι να τα πει αυτά στο Μνημείο του Κεμάλ ,μετά την Νεολαία που ζήτησε να διαβάσουν Ιστορία ,προετοιμάζει και τους Κεμαλικούς για την απόφαση που αργά ή σύντομα θα πάρει …Αφού δεν μπορεί να σπάσει πουθενά θα στραφεί αργά ή γρήγορα εναντίον μας
Τι άλλο δηλαδή θέλει η πολιτική Ηγεσία της Χώρας μας να καταλάβει στι σημαίνουν οι δηλώσεις του;
«Εγώ εδώ δίνω μάθημα ιστορίας(!) Εγώ μίλησα για τη Λωζάνη και ενοχλήθηκαν. Γιατί; Τα νησιά που βρίσκονται μπροστά στη μύτη μας, το φωνάζω ήταν δικά μας τα νησιά αυτά.

Σε αυτά τα νησιά έχουμε ιστορία μας, μνημεία μας, τζαμιά μας,. Ακόμα ενοχλούνται όταν τα λέμε. Γιατί;», δήλωσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Αν δεν δώσουμε στον Ερντογάν αλλά και στο λαό του ότι θα η Ελλάδα σε περίπτωση επιχείρησης κατάληψης βραχονησίδας θα αντιδράσουμε με Πολεμική επιχείρηση σε επιλεγμένα σημεία ,αλλά θα πάμε το θέμα στον ΟΗΕ και τρίχες κατσαρές ,ετοιμαστείτε και άλλες χαμένες Πατρίδες!
Το χειρότερο απο όλα είναι να πιστέψουμε ότι δεν πρέπει να πολεμήσουμε έστω και για έναν βράχο …Τότε απλά τελειώσαμε !



πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου