25 Νοεμβρίου 2016

Καστοριά : Διοργάνωση ημερίδας με τεράστια ερωτηματικά για τους συμμετεχόντες ομιλητές και δει τους πολιτικούς


 ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠIΝΕΙ

Τεράστια ερωτηματικά εγείρει η συμετοχή τοπικών πολικών σε μια ημερίδα που διοργανώνει ένας σύλλογος  Ενεργών Πολιτών " (;;;;;;;;;;;;;) ο οποίος, ως "ενεργοι πολίτες" έπρεπε να είναι απέναντι τους, (ως γνησιοι ενεργοί πολίτες)  που ενεργούν προς την κατεύθυνση του ελέγχου του πολιτικού που αθέτησε την προεκλογική του υπόσχεση και υφάρπαξε με πολιτικά "δόλιο τρόπο" την ψήφο του αφού  δεν πραγματοποίησαν ούτε στο ελάχιστο τις προεκλογικές υποσχέσεις .

Ο πολιτικός αυτός - ο κάθε "συγκεκριμένος" πολιτικός ως δήμαρχος δεν είναι θεσμός -άλλο ο θεσμός του δημάρχου και άλλο πολιτικός ψέυτης δήμαρχος.

Καθώς επίσης άλλο δημοσιογράφος και άλλο ιδιοκτήτης δυο καναλιών ( ραδιοφώνικού  και τηλεόπτικού σταθμού) στην Καστοριά   χωρίς νόμιμη άδεια   (και χωρίς άλλους δημοσιογράφους στο κανάλι του) κ.α  να και να είναι ο κεντρικός ομιλητής απο την Καστοριά  ανάμεσα στους πολιτικούς τους οποίους υποτίθετε οτι ελεγχει πραγματικά  οπως έχει υποχρέωση και οχι για το θεαθήναι ...προσχηματικα.

Το fyllokaiftero1.blogspot.com δεν θα περάσει ούτε απ΄ έξω την συγκεκριμένη ημέρα και ώρα της ημερίδας . Θα επανέλφουμε με περισσότερα. Εμείς είμαστε ξένο σώμα προς αυτούς

 Θα μιλήσουμε με ρεπορτάζ πιο συγκεκριμένα μετα το πέρα της ημερίδας, μιάς ημερίδας για γέλια και για κλάματα (τα κλάματα είναι για τους πολίτες δυστυχώς)

  Μανώλης Μάνου

ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ -ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΜΙΛΗΤΩΝ

 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
11.00 – 11.30 Προσέλευση – Εγγραφές
11.30 – 11.45 Καλωσόρισμα – Χαιρετισμοί (χαιρετισμοί μάλλον απο πολιτικούς δήμαρχος Καστοριάς ;...Ν.Δ)
11.45 – 12.00 Αυτοδιοίκηση και Μ.Μ.Ε., Γεώργιος Κωτσίδης, Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας.(πολιτικός)
12.00 –12.20 Μ.Μ.Ε. – ΘΕΣΜΟΙ – ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, Σάββας Σαχινίδης, Δημοσιογράφος, Εργασιακός Εκπρόσωπος στην ΕΣΗΕΜΘ.
12.20 – 12.35 Επιχειρηματικό Περιβάλλον και Μ.Μ.Ε., Χαράλαμπος Καραταγλίδης, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Καστοριάς.(πολιτικό στέλεχος)
12. 35 –12.50 Τοπικά Μ.Μ.Ε. και Παραγωγικό Περιβάλλον. Μία άλλη προσέγγιση, Αντώνης Παραράς, Δημοσιογράφος.(ιδιοκτήτης 2με 3ων Μ.Μ.Ε "διαφημιστής πολιτικών")
12.50 – 13.05 Καστοριά, Η πρόκληση για μια Άλλη Ανάπτυξη και ο ρόλος των Μ.Μ.Ε., Δημήτρης Σαββόπουλος, Περιφερειακός Σύμβουλος.(πολιτικός Ν.Δ)
13.05 – 13.20 «TOGEDER». Το περιοδικό. Τομή στην Δημοσιογραφική και εκδοτική καθημερινότητα ή μια από τα «ίδια», Κέλλυ Γρηγοριάδου, Υπεύθυνη έκδοσης του Περιοδικού.
13.20 – 14.00 Διάφορες παρεμβάσεις – Τοποθετήσεις
14.00 – 15.00 Ερωτήσεις Συζήτηση
Σημείωση: Στην διάρκεια της ημερίδας θα παρέμβουν οι κ.κ. Παναγιώτης Πασχαλίδης, Δήμαρχος Πρεσπών (πολιτικός)  και Δημοσθένης Κουπτσίδης, πρ. Δήμαρχος Γρεβενών ( πολιτικός) και Αντιπρόεδρος Ε.Σ. Κ.Ε.Δ.Ε.
Για τους
«ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ»
Γρηγόρης Γιαννόπουλος (πολιτικός)
Περιφερειακός Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου