09 Νοεμβρίου 2016

Η Ρωσία αποκαλύπτει: Καθόλου «Αθώες» οι ΙΩΣΕΙΣ που Έχουν Τσακίσει την ΕΛΛΑΔΑ!



Η Ρωσία αποκαλύπτει: Καθόλου «Αθώες» οι ΙΩΣΕΙΣ που Έχουν Τσακίσει την ΕΛΛΑΔΑ!
ΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ !

Η Ρωσία Αποκαλύπτει ότι οι ΗΠΑ Έχουν κάνει επέκταση των Εργαστηρίων τους Βιολογικών Όπλων στην Ευρώπη ...Η Ρωσία πρόσφατα χρέωσε στο Πεντάγωνο την επέκταση ενός δικτύου εργαστηρίων βιολογικών όπλων στην Ευρώπη.Ένα νέο ρωσικό έγγραφο στρατηγικής εθνικής ασφάλειας περιγράφει τις Ηνωμένες Πολιτείες και το ΝΑΤΟ ως απειλές και προειδοποιεί για την «αβεβαιότητα σχετικά με τις περιπτώσεις της κατοχής ξένων κρατών των βιολογικών όπλων και το δυναμικό τους για την ανάπτυξη και την παραγωγή τους. »

«Το δίκτυο των αμερικανικών στρατιωτικών-βιολογικών εργαστηρίων στο έδαφος των κρατών που γειτνιάζουν με τη Ρωσία έχει επεκταθεί», αναφέρει το έγγραφο. Φυσικά Αμερικανοί αξιωματούχοι και αναλυτές όπλων διέψευσαν την είδηση.Ο Blake Narendra, εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ στον έλεγχο των όπλων, δήλωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι σε πλήρη συμμόρφωση με τη Σύμβαση για τα Βιολογικά Όπλα, η οποία απαγορεύει την παραγωγή και αποθήκευση τους.
«Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών υποστηρίζει εργαστήρια δημόσιας και ζωικής υγείας σε όλο τον κόσμο, των οποίων η αποστολή είναι να ανιχνεύουν και να αναφέρουν με ασφάλεια και σιγουριά τα κρούσματα ασθενειών. Δεν υπάρχει καμία έρευνα σε αυτές τις εγκαταστάσεις, που να αποδεικνύει πως περιλαμβάνουν βιολογικά ή οποιοδήποτε άλλα είδη όπλων, είπε.

Η καταγγελία της Μόσχας γίνεται, με βάση τις κατηγορίες του Υπουργείου Εξωτερικών τον Ιούνιο, ότι το Πεντάγωνο έχει προχωρήσει σε κρυφή ερευνά για την χρησιμοποίηση βιολογικών όπλων για τις ασθένειες. Τον ισχυρισμό αυτό ακολούθησε η αποκάλυψη του Μαϊου, ότι ένα εργαστήριο του Υπουργείου Άμυνας στη Γιούτα λανθασμένα έστειλε ζωντανά δείγματα του άνθρακα, μολυσματικά βακτήρια που βρέθηκαν σε πρόβατα και βοοειδή που είναι θανατηφόρα σε ανθρώπους, σε πολλά εργαστήρια στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε διάφορα στο εξωτερικό.

Το υπουργείο ανέφερε ότι το Κέντρο Δημόσιας Υγείας των Ζώων και Έρευνας Richard G. Lugar, που έχει συσταθεί στο πλαίσιο του προγράμματος για τη μείωση των απειλών των ΗΠΑ, δημιούργησε Συνεταιρισμό κοντά στην πρωτεύουσα της Γεωργίας Τιφλίδα, που αποτελεί μια μυστική αμερικανική ερευνητική εγκατάσταση.«Οι αμερικανικές και γεωργιανές αρχές προσπαθούν να καλύψουν την πραγματική φύση αυτής της αμερικανικής στρατιωτικής μονάδας, η οποία μελετά ιδιαίτερα επικίνδυνες μεταδοτικές ασθένειες», ανέφερε το υπουργείο, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ρωσικού Τύπου.
«Το Πεντάγωνο προσπαθεί να δημιουργήσει παρόμοιες μυστικές ιατρο-βιολογικές εγκαταστάσεις σε άλλες χώρες [στη γειτονιά της Ρωσίας],» ανέφερε χαρακτηριστικά το υπουργείο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου