08 Μαρτίου 2017

100.000 Ευρώ είναι ..."κατι παραπάνω" για τον Σταθάκη ! Κάλυψη Σταθάκη για το «χρυσό εφάπαξ» του προέδρου ΔΕΣΦΑ



stathakis

Πλήρη κάλυψη στον πρόεδρο του ΔΕΣΦΑ και το αυξημένο κατά 100.000 εφάπαξ που πήρε προάγοντας τον ευατό του σε γενικό διευθυντή λίγο πριν αποχωρήσει, προσέφερε ο υπουργός Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης.

«Θα έπαιρνε εφάπαξ έτσι κι αλλιώς. Όταν ανεβαίνεις βαθμίδα, παίρνεις κάτι παραπάνω. Δεν νομίζω ότι εμπίπτει σε θέματα δεοντολογίας, όπως και απορώ γιατί συσχετίζεται με το θέμα άλλων οργανισμών όπου έγιναν κάποια πράγματα που αντιδράσαμε όπως αντιδράσαμε», ανέφερε ο υπουργός μιλώντας στο Real.fm.

Σύμφωνα με την καταγγελία που είχε κάνει με ερώτησή του στη Βουλή ο τομεάρχης της ΝΔ και βουλευτής Τρικάλων Κώστας Σκρέκας, ο διευθύνων σύμβουλος του ΔΕΣΦΑ, Σωτήρης Νίκας, έχει κάνει δώρο στον εαυτό του εφάπαξ 258 χιλιάδων ευρώ.

Όπως τονίζει ο κ. Σκρέκας στο κείμενο ερώτησης που κατέθεσε χθες στη Βουλή, «συνεχείς είναι οι αποκαλύψεις για το πλιάτσικο που έχουν στήσει σε βάρος της δημόσιας περιουσίας και του δημόσιου συμφέροντος, οι κομματικά διορισμένες διοικήσεις του ΣΥΡΙΖΑ στον τομέα της ενέργειας. Έτσι την ώρα που η οικονομία και η κοινωνία στενάζουν κάτω από το μπαράζ φόρων και εισφορών του κ. Τσίπρα και ενώ η κυβέρνηση διαπραγματεύεται με την Τρόικα νέες περικοπές για τους συνταξιούχους, ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΔΕΣΦΑ, αποφάσισε να δώσει προαγωγή στον εαυτό του και λίγες μέρες μετά υπέβαλε αίτημα συνταξιοδότησης, εξασφαλίζοντας μπόνους 100 χιλιάδων για το εφάπαξ που εκτινάχθηκε στις 258 χιλιάδες ευρώ»!

 

 crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου