22 Απριλίου 2017

Μας λένε το ελικόπτερο "Χιούϊ" (UH-1H) έπεσε πάνω στα καλώδια της ΔΕΗ - ΑΝΑΛΥΤΑΡΑΔΕΣ, μας έχετε κουράσει πολύ… Oχι άλλο κάρβουνο στο βωμό του κάθε σπόνσορα και κάθε εμπόρου όπλων!!!

Σχόλιο- δημοσιογραφική επιμέλεια αναδημοσίευσης : Μανώλης Μάνου :  ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΝΑΛΥΤΑΡΑΔΕΣ - ΚΑΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ- 
ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΦΑΣΙΣΤΕΡΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ.

20 Απριλίου ·

Τώρα δεν κρατιέμαι και θα το πω: Τα ελικόπτερα "Χιούϊ" (UH-1H) έχουν ένα "σύστημα" προστασίας από καλώδια της ΔΕΗ. Kι αυτό γιατί επειδή επιχειρησιακά σχεδιάστηκαν να πετάνε σε πολύ χαμηλό ύψος, ο κατασκευαστής (Bell) έδωσε την δυνατότητα με ένα σύστημα δύο σημείων, να κόβουν τα καλώδια όταν βρεθούν στην πορεία του ελικοπτέρου ! 


Είναι προφανές λοιπόν ότι κάτι άλλο προηγήθηκε της πτώσης με ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ το Χιούι να καταπέσει πάνω σε αυτά! Απορώ γιατί από την πρώτη στιγμή οι γνωστοί ΑΝΑΛΥΤΑΡΑΔΕΣ έδωσαν ως πρώτη αιτία για την πτώση, αυτή που θα έπρεπε να είναι η ... τελευταία στη λίστα! Και φυσικά από την πρώτη στιγμή έριξαν το φταίξιμο στο γνωστό … υποζύγιο! Τον πιλότο δηλαδή!

Δεν φτάνει που κάνανε αβαβά τις τουρκικές παρεμβολές του Κόραλ με το τραγικό δυστύχημα στη Κίναρο, όπου και πάλι τα φόρτωσαν στον πιλότο και στον ... αέρα, τώρα ξαναβγαίνουν πάλι να μας πουν ότι 50 χρονών ελικόπτερα είναι καλοσυντηρημένα και οι πιλότοι τα πετούν ... άφοβα! Για το πρόσφατο δικαστήριο που δικαίωσε οικογένειες πιλότων ελικοπτέρων στην Ελλάδα και επιδίκασε στο Κράτος τεράστιες αποζημιώσεις ως υπεύθυνο για τους θανάτους, ούτε μια γραμμή δεν αφιέρωσαν!

Αβαβά ... αβαβά ... αβαβά....

ΥΓ
ΑΝΑΛΥΤΑΡΑΔΕΣ, μας έχετε κουράσει πολύ… Oχι άλλο κάρβουνο στο βωμό του κάθε σπόνσορα και κάθε εμπόρου όπλων!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου