01 Ιουνίου 2017

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ Τόμσεν-Σόιμπλε:Να αναλάβουμε με δικούς μας ανθρώπους την Διοίκηση της χώρας

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ Τόμσεν-Σόιμπλε:Να αναλάβουμε με δικούς μας ανθρώπους την Διοίκηση της χώρας


Τόμσεν Σόιμπλε για τα 220 εκατ. ευρώ του ΔΟΛ, το διεφθαρμένο κράτος και το χρέος
Να αναλάβουμε με τους δικούς μας ανθρώπους την Διοίκηση της χώρας

Νέα επικοινωνία Σόιμπλε-Τόμσεν παρουσιάζουν γερμανικές ιστοσελίδες παρά την επιφανειακή κόντρα των δύο ανδρών.Η νέα επικοινωνία έγινε εξαιτίας του επικείμενου Eurogroup της 15ης Ιουνίου. Και ο πρόσφατος διάλογος Τόμσεν-Σόιμπλε δεν αφήνει περιθώρια στην Κολομβία των Βαλκανίων: Eίναι απόλυτα απαξιωτικός και αποκαλύπτει τις πραγματικές προθέσεις των δύο συνομιλητών. Στο μεταξύ έχουν περισσέψει 100 δις ευρώ που δεν έχουμε πάρει από τα 3 Μνημόνια. Το ποσό αυτό θα μοιρασθεί στα επόμενα 2 ή 3 Μνημόνια.

 
Γράφει η Gillian Rothschild
Σόιμπλε: Πολ, σε καμμία περίπτωση δεν θα επιτρέψω να πληρώσουν οι Ευρωπαίοι πολίτες τα χρέη των Ελλήνων και κυρίως όσα λεηλάτησαν οι Ελληνες ολιγάρχες πάνω από μισό αιώνα τώρα. Δεν είναι δυνατόν ο Γερμανός φορολογούμενος να πληρώνει για τα δις ευρώ που έβγαλαν οι Ελληνες ολιγάρχες εκτός της χώρας τους…Ασε που στην Ελλάδα είναι αδιόρθωτοι. Πληροφορήθηκα για παράδειγμα ότι ένας εκδοτικός οργανισμός με δάνεια 220 εκατ. ευρώ στις τράπεζες πουλήθηκε μόλις 22 εκατ. ευρώ. Ποιος θα πληρώσει τα υπόλοιπα 200.000.000 εκατ. ευρώ; Αυτό δεν μπορεί να γίνει δίχως ΝΕΟ μνημόνιο. Η Ελλάδα δεν μπορεί να λάβει ελάφρυνση του χρέους της γιατί είναι μια βαριά βιομηχανία παραγωγής νέου χρέους…Είναι ένα κράτος ξοφλημένο που αρνείται να μεταρρυθμιστεί γιατί έχει την ψευδαίσθηση ότι θα του δίνουμε δάνεια αιώνια…
Τόμσεν:Κοίτα Βόλφγκανγκ, από την εμπειρία μου στην Ελλάδα μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι ο μόνος τρόπος να πάρουμε από τους Ελληνες όσα μας χρωστούν είναι να αναλάβουμε με τους δικούς μας ανθρώπους την Διοίκηση της χώρας. Θα ξεκινήσουμε ελέγχοντας αρχικά τους Οργανισμούς και τις Γραμματείες κλειδιά του διεφθαρμένου ελληνικού Δημοσίου…
.Μα για να γίνει αυτό Πολ, πρέπει να ισοπεδωθεί εντελώς η Ελλάδα, να αφεθεί να χρεοκοπήσει, να παραδωθούν οι Ελληνες και η πολιτική τους ηγεσία. Εγώ σ΄αυτή την κατεύθυνση εργάζομαι όλα αυτά τα χρόνια. Θα μας παραδώσουν τα κλειδιά τους όταν θα έχουν χρεοκοπήσει εντελώς.

Ας πληρώσει αυτός ο παλαβός Τσίπρας τα ομόλογα που λήγουν τον Ιούλιο με τα 7 δις που έχει μαζέψει από τους ανοήτους φορολογούμενους.

 Στην συνέχεια θα έχουν αδειάσει τα Ταμεία του Κράτους και θα βρεθεί αντιμέτωπος με τους χειρότερους εφιάλτες του και τις νοικοκυρές στους δρόμους με τις κατσαρόλες…Αυτό του αξίζει αυτό θα πάρει. Καμμία ελάφρυνση του χρέους. Ελάφρυνση του χρέους για τους Ελληνες σημαίνει ότι θα την πληρώσουν οι Ευρωπαίοι φορολογούμενοι. Ο Γερμανικός λαός ούτε να ακούσει δεν θέλει ένα τέτοιο σενάριο, όταν μάλιστα η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει υλοποιήσει βασικές μεταρρυθμίσεις όπως είναι η αξιολόγηση των υπεραρίθμων δημοσίων υπαλλήλων της, η κάθαρση στην Δικαιοσύνη η οποία ελέγχεται από οργανωμένα συμφέροντα και όλα όσα τους ζητήσαμε να κάνουν.

Αυτός είναι ο μόνος τρόπος εάν επιθυμούν οι Ελληνες να έχουν αύριο…

 Από -

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου