01 Ιουνίου 2017

Ο κυρ Γιώργος ο φραγκοφονιάς έχει και ΜΚΟ για τους λαθρομετανάστες κι εμείς νομίζαμε ότι είναι ένας απλός ηλίθιος...


Μεταξύ άλλων ΜΚΟάρχης "φιλάνθρωπος" ο φραγκοφονιάς...
Της Μαριάννας Τσήπα
Ευτυχώς για τον Ανδρέα...
έφυγε νωρίς και δεν ζει την ξεφτίλα του πατροκτόνου

Επισήμανε ο φίλος Γιώργος Παπαγιαννόπουλος:

"MHN MΑΣΑΤΕ: "Ὁ τενεκές ὁ ΓΑΠ εἶναι στό ΔΣ τῆς Mercy Corps, «ἀνθρωπιστικῆς» ΜΚΟ ἀπό τό Πόρτλαντ πού διαχειρίζεται 200 ἑκατ.$ ἐτησίως (καί) γιά τό Προσφυγικό!" Αρ.Φύλλου 72 (501) / 26 MΑΪΟΥ 2017".
Το θεωρήσαμε υπερβολικό, το ψάξαμε και δυστυχώς ο Γιώργος Παπαγιαννόπουλος έχει απόλυτο δίκιο!
Δυστυχώς για πολλούς από εμάς που μας δούλεψε για χρόνια ο πατροκτόνος φραγκοφονιάς, ο εθνικός ολετήρας που παρέδωσε την πατρίδα μας στο ΔΝΤ και το 4ο Ράιχ.
Δυστυχώς για όσους ακόμη δεν έχουν καταλάβει ακόμη το χοντρο δούλεμα του "ηγέτη"...
Ο κυρ Γιώργος ο φραγκοφονιάς έχει και ΜΚΟ για τους λαθρομετανάστες κι εμείς νομίζαμε ότι είναι ένας απλός ηλίθιος...

Μας ενημερώνει το ΚΙΝΗΜΑ, αλλά δεν μας λέει ότι οι βόλτες του Γιωργάκη ανά καταυλισμό σε όλη την Ελλάδα, δεν είναι μόνον για "φιλανθρωπία", αλλά και για να προωθηθεί η δράση της ΜΚΟ του... Σπόνσορας με τα όλα του ο φραγκοφονιάς!
Ας δούμε:
"Ο Πρόεδρος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γιώργος Α. Παπανδρέου, είχε σήμερα συναντήσεις με τον Δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, εκπροσώπους της Κυβέρνησης και άλλων αρμοδίων φορέων για το προσφυγικό και μεταναστευτικό ζήτημα, ενώ επισκέφθηκε και χώρους όπου φιλοξενούνται πρόσφυγες.
Σε όλες τις συναντήσεις και τις επισκέψεις του, συνοδευόταν από εκπροσώπους ανθρωπιστικών οργανώσεων, μεταξύ των οποίων και την Πρόεδρο της ανθρωπιστικής οργάνωσης Mercy Corps, Linda Mason [* κι όμως δεν μας λέει ότι αυτή η ΜΚΟ, δήθεν "φιλανθρωπική" οργάνωση είναι και δική του]. Πρόκειται για οργάνωση που δραστηριοποιείται σε ολόκληρο τον κόσμο για αυτά τα ζητήματα, όπως και στην Ελλάδα...
"
Όταν διαπιστώνεις ποιοι είναι οι άλλοι συνεταίροι του Γιωργάκη, τρέχεις σ' έναν καθρέφτη... φτύνεις τον εαυτό σου, μουντζώνεσαι και κραυγάζεις: "Είμαι μαλακισμένη κι ηλίθια!".
Ας δούμε ορισμένα από τα "φιλαράκια τα καλά" του Γιωργάκη, ενδεικτικά:
- Robert B. Zoellick is the Chairman of Goldman Sachs’ International Advisors... Η ιδιότητα κράζει...
- Dr. Ngozi Okonjo-Iweala is a Senior Adviser at Lazard and Chair of the Global Alliance for Vaccines and Immunization... Η Νιγηριανή πλασιέ των φαρμακοβιομηχανιών εμβολίων...
- Indra Nooyi is Chairman and Chief Executive Officer of PepsiCo... Pepsi, χωρίς ιδιαίτερες συστάσεις...
Τα υπόλοιπα λελούδια θα τα βρείτε: ΕΔΩ
Και παγκόσμια διαφήμιση για προσλήψεις προσωπικού η ΜΚΟ του Γιωργάκη:
Ξεκινήστε καριέρα MERCY CORPS HELLAS στην Ελλάδα!
[MERCY CORPS HELLAS]
PROGRAM/DEPARTMENT SUMMARY: The Mercy Corps Finance Department is responsible for all financial functions in Greece, including accounting, payments and banking, payroll, budgeting, financial reporting, and grant financial management and compliance. The Mercy Corps Finance Department ensures compliance with donor regulations as well as Mercy Corps’ internal policies and procedures. In its role as a support to the Program Department, the Finance Department...
Κι έτσι θυμηθήκαμε τον Γιωργάκη στην Ιορδανία εναντίον του "αιμοσταγούς δικτάτορα Άσαντ", το καλοκαίρι του 2014, ως πλασιέ και της ΜΚΟ του -διαπιστώνουμε σήμερα- μεταξύ όλων των άλλων:

Το ξεβράκωμα του Γιωργάκη Παπανδρέου:
Σχετικά: Επιστράτευσαν ακόμη και τον γιωργάκη Παπανδρέου, με επίσκεψη στην περιοχή, για να αποτρέψουν τη μαζική συμμετοχή στις προεδρικές εκλογές στην Συρία...
 
- Φραγκοφονιά, παίζει καμιά κονόμα για τις ΜΚΟ των φίλων σου, για υποδοχή προσφύγων από τη Συρία ή σε διατεταγμένη υπηρεσία; Ο εθνικός ολετήρας, ο τραπεζοϋπάλληλος, αφού συντάχθηκε με τους ιμπεριαλιστές, συντάχθηκε με την Τουρκία & το Ισραήλ για τη διάλυση της Συρίας, απέλασε την πρέσβειρα της Συρίας από την Ελλάδα... τώρα παίζει με τα προσφυγόπουλα!
Ας δούμε πόσοι δημοσιογράφοι θα "ακουμπήσουν" το θέμα κι ας τους μετρήσουμε...
Αλλά και πόσοι βουλευτές που σέβονται τον εαυτό τους θα κάνουν ρόμπα τον πατροκτόνο εθνικό ολετήρα, έστω με καθωσπρεπισμό κι όχι με τη δική μας "χυδαία φρασεολογία"...
Για δες και το σποτάκι που μαζεύει χρήμα η ΜΚΟ του Γιωργάκη για τα προσφυγόπουλα της Συρίας, αν αντέχεις την υποκρισία του φραγκοφονιά:

 sibilla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου