26 Ιουλίου 2017

Υποστηρίζουμε τον τύπο που έσπασε στο ξύλο του εφοριακό και όλη την σάπια νοοτροπία!



Απλά τα πράγματα και χωρίς πολλά πολλά λόγια. Όλοι έχουμε ακούσει γα τον βενζινά που έσπασε στον ξύλο τον εφοριακό που πήγε να κάνει έλεγχο σε καφενείο στο νησί. ΕΕ λοιπόν καλά έκανε και μάλιστα σιγά σιγά πρέπει να ξεκινήσουν και άλλοι να λειτουργούν κατά αυτό τον τρόπο για να αλλάξει κάποια στιγμή η σάπια νοοτροπία.

Αγαπητοί Εφοριακοί πόσες φορές κάνατε ελέγχους στη Μύκονο. και στα μπαράκια της , σε μπουζουξίδικα, και άλλες επιχειρήσεις που έχουν ομερτά από τους φίλους σας τους πολιτικούς.

Αγαπητοί ξεφτίλες εφοριακοί πόσες φορές παίρνετε τηλέφωνα σε επιχειρήσεις και ζητάτε με περίτεχνο τρόπο την μίζα σας για να πλουτίσετε εκβιάζοντας έμμεσα ότι αν δεν δοθούν τα χρήματα θα πάτε για εξοντωτικό έλεγχο; Kαι ειδικά στην (ΦΑΕ Θεσσαλονίκης) ξέρετε εσείς εκεί μέσα….

Μάλιστα την μίζα εκεί την έχετε ονομάσει “έμβασμα διακοπών”. Πόσες φορές κάνατε έλεγχο σε επιχειρήσεις από συγγενείς πολιτικών; Πόσες φορές μεταξύ σας σβήνετε υποχρεώσεις δικών σας ανθρώπων και ειδικά στην Β Θεσσαλονίκης … ξέρετε εσείς. Πόσες φορές όταν κάποιος σας φέρνει στοιχεία για χρηματισμό συναδέλφου σας με αποδείξεις εσείς οι προϊστάμενοι και οι διευθυντάδες θάβετε τις υποθέσεις παρέα με του δικαστές.

Άρα εφοριακές της Ελλάδας είσαι ένα κοινό κάθαρμα σε επίπεδο μαφίας γιατί να σεβαστεί ο Έλληνας πολίτης;

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου