11 Απριλίου 2018

Σενάριο τρόμου: Στα καταφύγια στα Ουράλια όρη στέλνει η Μόσχα τους Ρώσους (Βίντεο)


Σενάριο τρόμου: Στα καταφύγια στα Ουράλια όρη στέλνει η Μόσχα τους Ρώσους (Βίντεο)


Το πιο ανησυχητικό είναι η πληροφορία πως δόθηκε εντολή σε Ρώσους αξιωματούχους και μέλη της Κυβέρνησης να μεταβούν στα καταφύγια Διοίκησης και Ελέγχου κάτω από τα Ουράλια Όρη.

Ήδη η Ρωσία δοκιμάζει τον στελθ πυρηνικό πύραυλο Satan-2, ο οποίος πιστεύεται ότι μπορεί να καταστρέψει τα πάντα σε μία έκταση όση η Γαλλία.




Όλη η ανθρωπότητα προετοιμάζεται για μια σύγκρουση που θα έχει εκατομμύρια θύματα, και οι δικοί μας "κ@λο$&#παράδες πολιτικοί και στρατιωτικοί", αντί να ενημερώσουν τον λαό για τους τρόπους άμυνας και για καταφύγια, καθαρίζουν και ετοιμάζουν FOT SPOT για τα μουσλίμια...

Θεέ μου τι ζούμε και τι μας περιμένει....


Καλλιόπη Σουφλή 

 

Κόκκινος συναγερμός έχει σημάνει στη Ρωσία που στέλνει τελεσίγραφο στις ΗΠΑ να μην επιτεθούν στη Συρία, ενώ την ίδια ώρα η ρωσική κρατική τηλεόραση «θυμίζει» στους Ρώσους τα καταφύγια. 


Με φωτογραφία ένα πυρηνικό μανιτάρι προτρέπει τους Ρώσους πολίτες να μην πανικοβληθούν και παρέχει οδηγίες «τι να πάρετε στο καταφύγιο» με αναλυτική παρουσίαση προιόντων.


Ομως το πιο ανησυχητικό είναι η πληροφορία πως δόθηκε εντολή σε Ρώσους αξιωματούχους και μέλη της Κυβέρνησης να μεταβούν στα καταφύγια Διοίκησης και Ελέγχου κάτω από τα Ουράλια Όρη








Την ίδια ώρα και ενώ ο Ντόναλντ Τραμπ «ζυγίζει» τις επιλογές του για την απάντηση στη φερόμενη επίθεση με χημικά στην πόλη Ντούμα, η Ρωσία προειδοποιεί πως κάθε αμερικανικός πύραυλος που θα εκτοξευθεί κατά της Συρίας θα καταρριφθεί.

Ο ρωσικός στρατός έχει το δικαίωμα να καταρρίψει πυραύλους και να καταστρέψει χώρους εκτόξευσης σε περίπτωση επιθετικότητας των ΗΠΑ κατά της Συρίας, προειδοποίησε ο Αλέξανδρος Ζασπκίν, πρεσβευτής της Μόσχας στον Λίβανο.

Η Ρωσία και οι ΗΠΑ διαφώνησαν έντονα την Τρίτη στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, όσον αφορά τη χρήση χημικών όπλων στη Συρία, την ώρα που η Ουάσινγκτον και οι σύμμαχοί τους πιστεύεται πως ετοιμάζονται να αναλάβουν στρατιωτική δράση εναντίον των δυνάμεων του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ εξαιτίας της επίθεσης που φέρεται να έγινε με νευροπαραλυτικό αέριο στη Ντούμα το Σάββατο.

Μάλιστα οι Αμερικανοί στέλνουν στη Μεσόγειο το αεροπλανοφόρο USS Harry S. Truman, το οποίο μεταφέρει 6.500 ναύτες και 60 πυραύλους τύπο Τόμαχοκ, ενώ και το αντιτορπιλικό USS Donald Cook απέπλευσε από την Κύπρο και πλέει προς την ανατολική Μεσόγειο.


Τα καταφύγια στα Ουράλια Ορη

Δορυφορικές φωτογραφίες από την Ρωσία το 2016 που έδειχναν στοιχεία για την προετοιμασία της Ρωσίας για πόλεμο με το ΝΑΤΟ, έκαναν τους δυτικούς συμβούλους ασφαλείας να παγώσουν.

Συγκεκριμένα στις φωτογραφίες ανακαλύφθηκε η δημιουργία τεράστιων καταφυγίων στα Ουράλια Όρη.

Τα καταφύγια είναι ανεπτυγμένα σε μία τεράστια έκταση 1000 (!) τετραγωνικών χλμ (δύο φορές η… Κέρκυρα) ενώ ήδη η Ρωσία δοκιμάζει τον στελθ πυρηνικό πύραυλο Satan-2, ο οποίος πιστεύεται ότι μπορεί να καταστρέψει τα πάντα σε μία έκταση όση η Γαλλία.

Στο ύψους 1.640 μέτρων βουνό Yamantau στα Ουράλια και σε βάθος έως 1 χλμ. πιστεύεται ότι κρύβει η Ρωσία το πυρηνικό της οπλοστάσιο.

Την ίδια ώρα το Doomsday Clock, δηλαδή το ρολόι που μετρά τις πιθανότητες ενός παγκοσμίου πολέμου δείχνει 23:57, με την ώρα πολέμου να είναι η 00:00.

Είναι το κοντινότερο σημείο του ρολογιού σε πόλεμο από το 1984.





Πηγή



.







" Biokott" Τηλεφωνα παραγγελιών : 2467082168 - 6978276141- Χοντρική -Λιανική πώληση Αποστολές με κούριερ στην πόρτα



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου