02 Μαΐου 2018

«Δεν κόψαμε συντάξεις», ισχυρίζονται από την κυβέρνηση! Ντροπή σας ξευτιλισμένοι..(φωτογραφία..απόδειξη της κατηφόρας που έχουμε πάρει!)..

9a

Του Νίκου Τσιαμτσίκα
Από τα κλαψιάρικα : «ψηφίσαμε με μαύρη καρδιά, δεν θέλαμε αλλά ψηφίσαμε» κι άλλες τέτοιες αηδίες, τα τσακαλάκια της συγκυβέρνησης φτάνουν στον πάτο βαρελιού ισχυριζόμενοι ότι δεν κόπηκαν καθόλου οι συντάξεις επι συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
Ο κόσμος τους έμαθε πόσο ψεύτες είναι, αλλά να φτάνουν στο σημείο να κοροϊδεύουν τόσο εξόφθαλμα τους Έλληνες συνταξιούχους, σημαίνει μόνο πόσο πολιτικά ανύπαρκτοι είναι, χωρίς τσίπα και χωρίς φιλότιμο.
Αρκεί κανείς να ρίξει μια κλεφτή ματιά σ’ ένα δίφυλλο ενός βιβλιαρίου τραπεζικού λογαριασμού ενός συνταξιούχου, για να διαπιστώσει ότι μόνο εκεί υπάρχουν δύο μειώσεις από την αρχή μέχρι τη μέση του φύλλου.
Στις 31 Αυγούστου του 2016 μια 90χρονη συνταξιούχος από τη Μεσσηνία έπαιρνε, 642,61 ευρώ κύρια σύνταξη από το ΙΚΑ.
Στις 30 Νοεμβρίου του 2017 η σύνταξη έπεσε τα 547,41 ευρώ για να τσεκουρωθεί τον επόμενο μήνα στις 18 Δεκεμβρίου του 2017 στα 467,41 ευρώ.
Αλλά αυτές βλέπετε δεν είναι μειώσεις, είναι συνεισφορά στο υπερπλεόνασμα του Αλέξη Τσίπρα, που θα μας βγάλει από τα μνημόνια και θα μας βάλει στον τάφο….
ΤΡΙΤΟ ΘΕΜΑ - ΜΕΙΩΣΕΙΣ
depositphotos.com
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου