Κυριακή, 27 Μαΐου 2018

Αυτοί που ήταν μια παρέα στο Σύνταγμα δεν είχαν καταλάβει ότι οι Αγανακτισμένοι ζητούσαν να κόψουν τις συντάξεις oι Κατρούγκαλος-Τσακαλώτος


Αναδημοσιέυση 20.10.15 απο: Παραπολιτική


Κάθε προσπάθεια εξορθολογισμού των δημόσιων οικονομικών βαφτίστηκε αντισυνταγματική, παράνομη, άθλια, προδοτική. Το ίδιο και κάθε προσπάθεια προσαρμογής των συντάξεων στις πραγματικές δυνατότητες των ασφαλιστικών ταμείων.

Οι πολιτικοί, οι δημοσιογράφοι αλλά και οι πολίτες που στήριξαν τέτοιου είδους αλλαγές και πρωτοβουλίες χαρακτηρίστηκαν βολεμένοι, φασίστες, προδότες, δοσίλογοι, γερμανοτσολιάδες και μνημονιακά ξεπουλητάρια.

Καριέρες και υπολήψεις καταστράφηκαν, το κέντρο της Αθήνας πυρπολήθηκε πολλάκις, γεννήθηκε η Χρυσή Αυγή, δεκάδες χιλιάδες νέοι μετανάστευσαν, η Ελλάδα έγινε ο περίγελος του δυτικού κόσμου. Μπήκαμε πρώτοι στα Μνημόνια, θα βγούμε τελευταίοι.

Σήμερα, η κυβέρνηση Φρανκενστάιν της αντιμνημονιακής Αριστεράς και της ψεκασμένης Ακροδεξιάς τσακίζει τις συντάξεις, αυξάνει δραματικά τη φορολογία και στα υπουργικά πόστα κάθονται περιχαρείς εκείνοι που στις πλατείες σας πουλούσαν φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Πριν τους πάρετε κι αυτούς στο κυνήγι, ίσως θα ήταν χρήσιμο να κάνετε την αυτοκριτική σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου