12 Ιουνίου 2018

Παύλος Γιαννακόπουλος:ένας καλός εργοδότης, άνθρώπινος και καλός πατριώτης



Ο Παύλος Γιαννακόπουλος που έφυγε από την ζωή αυτές τις μέρες, είναι γνωστός σε όλους ως ένας εξαιρετικός άνθρωπος με μεγάλη προσφορά στον αθλητισμό. Προσωπικά τον γνώρισα ως ένα ευγενή, προσηνή, γλυκύτατο καλοπροαίρετο άνθρωπο χαμηλών τόνων, με
μεγάλη φλόγα δημιουργίας και προσφοράς. Με διάθεση να προσφέρει χωρίς να ζητά ανταλλάγματα.
Δικοί μου άνθρωποι που δούλευαν για αυτόν στην ΒΙΑΝΕΞ, μου διηγήθηκαν ιστορίες πως τους "μάλωνε" αν έμεναν στο γραφείο τους στην εταιρεία πέρα από το κανονικό τους ωράριο και αφού έκλεινε τα φώτα τους έλεγε "να πάτε σπίτι σας στην οικογένεια, στα παιδιά σας. Και αύριο μέρα είναι".

Πάνω από όλα, ο Πάυλος Γιαννακόπουλος ήταν ένας αγνός πατριώτης που αγαπούσε τη χώρα και την έβαζε πάνω από όλα. Πριν από λίγα χρόνια, σε μια προσωπική μας συζήτηση,  μου εκμυστηρεύτηκε την θλίψη του για τη σημερινή  κατάσταση της Ελλάδας, τη διαφωνία του για την εξάρτησή της από τους ξένους και την αγωνία του για το μέλλον των παιδιών μας. 

Πιστεύω πως, αν είχε τις δυνάμεις που τον χαρακτήριζαν στο παρελθόν, θα είχε βοηθήσει αποφασιστικά και προς αυτήν την κατεύθυνση. Μια τέτοια εξομολόγηση που είχα την τύχη να ακούσω από τον ίδιο, πέρα από τη μεγάλη προσφορά του στον αθλητισμό και στην Ελληνική βιομηχανία, ας μείνουν ως παρακαταθήκες για τους επιγόνους του και για όλους μας.

Καλό του ταξίδι.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου