14 Ιουλίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Μας οδηγούν σε εθνική τραγωδία - Μιλούν για σχέδιο πολιτικής αποσταθεροποίησης!



Αλέξης Τσίπρας: «Είμαι υποχρεωμένος στο βαθμό που μου αναλογεί ως πρωθυπουργός της χώρας να υπερασπίζομαι την εθνική κυριαρχία της χώρας.

 Κουίζ για δυνατούς λύτες. Την επιστολή την έγραψε σίγουρα ελληνικό χέρι, ή μήπως κάποιοι από την αγαπητή πρεσβεία των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ;


Για ποιά ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, κάνει λόγο το κάθαρμα;
Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ.

ΔΕΝ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΛΑΟΣ.

Δυστυχώς, δεν το έχουν αντιληφθεί ακόμα οι έλληνες αυτό...
Μόνον όταν το αντιληφθούν και το συνειδητοποιήσουν βαθιά μέσα τους,  θα εξεγερθούν.

Επειδή ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΩΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΜΑΣ, ΟΒΡΙΟΗΠΑΠΑΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΓΓΛΟΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΜΑΣ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ, ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΉΤΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ, ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΒΟΘΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ, ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ, ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΚΑΙ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΟΒΡΙΟΗΠΑΠΑΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΓΛΟΓΕΡΜΑΝΟΦΑΣΙΣΤΩΝ.


Καλλιόπη Σουφλή


Αποφασισμένοι να τελειώσουν μια και καλή τις σχέσεις μας
με την Μόσχα είναι στο Μ. Μαξίμου...


Η όλη άνεση και χαλαρότητα που αποπνέει από τις ανακοινώσεις και δηλώσεις αξιωματούχων της Ελλάδας, αλλά κυρίως του Ελληνα Πρωθυπουργού, δείχνουν περίτρανα πως υπάρχουν πλάτες υποστήριξης και μάλιστα ισχυρές.

Από ποια χώρα; Ολοι ξέρουμε την απάντηση.

Ο διπλωματικός και οικονομικός πόλεμος ΗΠΑ-Ρωσίας στα Βαλκάνια, λαμβάνει διαστάσεις ενός νέου ψυχρού πολέμου, με την χώρα μας να παίρνει ήδη θέση υπέρ της Ουάσινγκτον.


Ανόητη επιλογή...

Ή δεν παίρνεις θέση ή προσπαθείς λόγω της γεωπολιτικής σου θέση να κερδίσεις και από τους δύο, διότι Μόσχα και Ουάσινγκτον καίγονται για την περιοχή.

Εμείς τι κάναμε; Οχι μόνο λάβαμε θέση υπέρ των ΗΠΑ, αλλά ανοίγουμε ένα μεγάλο ζήτημα με την Ρωσία, με τις εξελίξεις να είναι ακόμα χειρότερες στο άμεσο μέλλον.

Το Μ. Μαξίμου προσπαθεί επίσης να βρει και ένα αφήγημα για να αποδομήσει τα μεγάλα συλλαλητήρια.

Σχέδιο πολιτικής αποσταθεροποίησης

Η Αθήνα υπαινίσσεται ρωσική ανάμειξη σε σχέδιο πολιτικής αποσταθεροποίησης με όχημα τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία. 

Χτες το βράδυ πρωθυπουργός στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου του ΝΑΤΟ, έκανε λόγο για παραβίαση της εθνικής κυριαρχίας της χώρας μας. 


Συγκεκριμένα, ο κ. Τσίπρας δήλωσε: «Είμαι υποχρεωμένος στο βαθμό που μου αναλογεί ως πρωθυπουργός της χώρας να υπερασπίζομαι την εθνική κυριαρχία της χώρας.

Τι θέλει να πετύχει ο Α. Τσίπρας;

Να συσπειρώσει την κοινοβουλευτική του ομάδα ενόψει των κλυδωνισμών και των ισχυρών αναταράξεων που θα δεχθεί εξ αιτίας της συμφωνίας γύρω από το όνομα των Σκοπίων, καθώς οι αντιδράσεις του κόσμου είναι τεράστιες μετά την Συμφωνία των Πρεσπών.



Η Ελλάδα είναι μια χώρα η οποία επιδιώκει, ιδιαίτερα τα τρία τελευταία χρόνια στη βάση ενός δόγματος πολυδιάστατης, ενεργητικής εξωτερικής πολιτικής, καλές σχέσεις με τις περισσότερες χώρες, όχι μόνο της γειτονιάς μας.

Άλλωστε, εν προκειμένω εγώ ήμουν αυτός ο οποίος επανεκίνησε αυτές τις σχέσεις πριν από τρία χρόνια. 

Εν τούτοις έχουμε την απαίτηση όλες οι χώρες να σέβονται τη διεθνή νομιμότητα και την εθνική μας κυριαρχία. Κι όταν βλέπουμε κάποια περιστατικά που δεν κινούνται σε αυτή την κατεύθυνση, τότε παίρνουμε τα απαραίτητα μέτρα.»


Σήμερα, η Αυγή έγινε ακόμα πιο συγκεκριμένη 


Το editorial του επίσημου κομματικού οργάνου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Δεν μπορεί οποιαδήποτε χώρα, επειδή δεν την συμφέρει η επίλυση του “Μακεδονικού”, να αναμειγνύεται στα εσωτερικά μας, και μάλιστα με τρόπο που ακουμπάει θέματα εθνικής ασφάλειας.

Δεν υπάρχουν όμως μόνο αυτοί που τα έδωσαν. Υπάρχουν και αυτοί που τα πήραν, για να εκφράσουν ειλικρινέστερα τον “υπερπατριωτισμό τους”. 

Για να ξεσηκώσουν ανιδιοτελώς τον κόσμο και να υπερασπιστούν ανιδιοτελώς την πατρίδα από τους προδότες.

Για να μαζέψουν συμμορίες ακροδεξιών σε αντισυγκεντρώσεις, και, αν προκύψει, να βεβηλώσουν και κανένα εβραϊκό μνημείο. 

Όπως επίσης υπάρχουν και οι “υπερπατριώτες” της ΠΓΔΜ, οι οποίοι μάλλον από τις ίδιες πηγές χρηματοδοτούν την ανιδιοτέλειά τους.»



Διάψευση από τη Μητρόπολη Βέροιας


Με ανακοίνωσης της η Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας διαψεύδει οποιαδήποτε εμπλοκή της στη δράση των Ρώσων «διπλωματών» που απελάθηκαν Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι ο λόγος για ον οποίο πραγματοποιήθηκε στη Βέροια η πρώτη εκδήλωση τους ελληνικού παραρτήματος της Αυτοκρατορικής Ορθόδοξης Παλαιστινιακής Ένωσης, είναι ότι από εκεί κατάγεται ο πρόεδρος του Σίμος Παναγιωτίδης.


Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι η Μητρόπολη υποδέχτηκε τον πρόεδρο της κεντρικής Αυτοκρατορικής Ορθόδοξης Παλαιστινιακής Ένωσης και πρώην πρωθυπουργό της Ρωσίας Σεργκέι Στεπάσιν, όπως οποιονδήποτε άλλο ξένο επίσημο. Επίσης, η Μητρόπολη επιτίθεται στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας Πέτρο Τσαπαρόπουλο για τις αναφορές περί χρηματισμού μητροπολιτών και δημάρχων.

Στην ανακοίνωση τονίζεται μεταξύ άλλων: «Αν κάποιοι νομίζουν ὅτι ἔχουν ἀνάγκη μητροπολίτες καί μοναχοί νά χρηματισθοῦν ἤ νά ἐπηρεασθοῦν ἀπό Ρώσους ἤ ὁποιουσδήποτε ἄλλους γιά νά ὑψώσουν τή φωνή τους γιά τή Μακεδονία καί τήν πατρίδα μας εἶναι γελασμένοι καί κρίνουν ἐξ ἰδίων τά ἀλλότρια.»

Διπλωματικές πηγές απάντησαν το απόγευμα στο ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών διαψεύδοντας τις αιτιάσεις: «Ισχυρισμοί περί δήθεν αμερικανικών πιέσεων προς την Ελλάδα είναι απολύτως αβάσιμοι».

«Οι Ρώσοι φαίνεται ότι έχουν μια δυσκολία να αντιληφθούν ότι ένα μικρό κράτος μπορεί και είναι σε θέση να υπερασπιστεί τα εθνικά του συμφέροντα. Δυσκολεύτηκαν να αντιληφθούν τον ιδιαίτερο ρόλο που έχει ο εμπορικός μας στόλος στη διεθνή οικονομία και τα συμφέροντα που έχει η χώρα για να υπερασπιστεί αυτόν τον ρόλο. Δυσκολεύονται να αντιληφθούν το δικαίωμα της χώρας μας να υπερασπιστεί τα εθνικά της συμφέροντα στην περιοχή και όλο βλέπουν τρίτες δυνάμεις από πίσω. Και δυσκολεύονται επίσης στην προκειμένη να αντιληφθούν ότι δεν αφήνουμε να παρεμβαίνουν τρίτες δυνάμεις στα εσωτερικά μας».

Κουίζ για δυνατούς λύτες. Την επιστολή την έγραψε σίγουρα ελληνικό χέρι, ή μήπως κάποιοι από την αγαπητή πρεσβεία των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ;


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου