12 Νοεμβρίου 2019

Το "πίτσι μίτσι"εγκάρδιο κλήμα στο Προεδρικό Μέγαρο μεταξύ "πολιτικών αντιπάλων" είναι προμήνυμα συνκυβέρνησης ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ ; (Φωτογραφίες)







Τα φωτογραφικά ενσταντανέ στο επίσημο δείπνο προς τιμήν του Κινέζου Προέδρου (pics)

Είδαμε στο επίσημο δείπνο προς τιμήν του Κινέζου Προέδρου που παραθέσε  ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος διάπλατα χαμόγελα μεταξύ πολιτικών αντιπάλων οι οποίοι μεταξύ τους ανταλλάσουν στα ΜΜΕ για τα "μάτια του κόσμου" αιχμηρές αντεκλήσεις συχνά και ύβρεις.

Ο Αλέξης Τσίπρας με τον Άδωνις  Γεωργιάδη ανταλλάσουν  εγκάρδια χαμόγελα, φιλικότατες χειραψίες και αστεία, ...τι NOBARTIS ; αυτά είναι για τα ΜΜΕ και για τους ψηφοφόρους, γρήγορα ξέχασαν όμως ο,τι οι μισοί σχεδόν έλληνες έκαναν αποχή από τις εκλογές, τις  πρόσφατες βουλευτικές, αλλά και δημοτικές εκλογές. Και ο,τι οι 300 της βουλής δεν έχουν  την εγκριση του ελληνικού λαού.

Ακόμη και τα ποτήρια τους ύψωσαν   με τον Κινέζο αξιωματούχο ανάμεσά τους να παρακολουθεί μάλλον αμήχανος  την  φιλική  διάθεση των δύο Ελλήνων πολιτικών, προφανώς δεν του έχουν εξηγήσει ότι εδώ είναι... Ελλάδα, και οι πολιτικοί είναι "εχθρικοί" μόνο για τις κάμερες των ΜΜΕ.


Προφανώς δεν υπολογίζουν εκείνες τις στιγμές στο Προεδρικό Μέγαρο,  ο,τι  οι φωτογραφίες αυτές θα έπαιρναν μεγάλη  δημοσιότητα,  και θα δημιουργούσαν στο πολίτες τόσο μεγάλη  αρνητική εντύπωση, αλλά και δυσαρέσκεια.

Μήπως γνωρίζουν κάτι που δεν γνωρίζει ο λαός ο.τι ετοιμάζονται για συνκυβέρνηση ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Μάλλον "ως εντολοδόχοι" το γνωρίζουν,  ήθελαν να κρυφτούν αλλά η χαρά δεν τους αφήνει.

Η ήταν κάτι σαν  προμήνυμα συνκυβέρνησης κάτι σαν πρόβα ; 

 Στο χθεσινό  δείπνο μεταξύ άλλων παρίσταντο  ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με την σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφκσι, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, πολλοί υπουργοί της κυβέρνησης, η πρόεδρος της επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου, η Μαριάννα Βαρδινογιάννη και αρκετοί ακόμη.



tsipra630 mitso

tsipr630
mareba630


misto630
voridis630
tsipras mpak630

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου