17 Μαρτίου 2022

Οι εταιρίες ηλεκτρισμού ενοχλούν επίμονα για αλλάγή παρόχου τους πολίτες -... και που να απευθυνθεί ο πολίτης σε ένα κράτος με δικαιοσύνη "ανύπαρκτη";

 

 17-3-202 10:34πμ

Οι νέες εταιρίες ηλεκτρισμού προσλαμβάνουν όπως φαίνεται άτομα τα οποία χρησιμοποιούν ως φαίνεται  το προσωπικό  κινητό τους και τηλεφωνούν κατά το δοκούν ενοχλώντας τους πολίτες τις πιο απίθανες ώρες της ημέρα συχνά και τις νύχτας.

Δεν υπάρχει κράτος στην κυριολεξία δεν υπάρχει νόμος το κράτος έψαχνε, και ψάχνει 3 χρόνια τώρα ανεμβολίαστους σε ποιόν εισαγγελέα να πας αφού είναι αδύνατο να μιλήσεις με εισαγγελέα, ούτε τηλεφωνικά ακόμη  και σε έγκλημα αυτοδικίας που θα αποτελέσεις θύμα.

'Οπως  το ίδιο γινόταν και με τις νέες τηλεφωνικές εταιρίες τα έτη 2016 -2019.

Τηλεφωνούν από εταιρία   αναφέρουν το όνομα όπως  πχ Επέντισον και επίμονα και φορτικά στο κινητό σου, σου   απαιτούν να τους πεις ποιόν πάροχο έχεις την ηλεκτοδότηση σου του σπιτιού σου, η του καταστήματος  σου και το χειρότερο να αλλάξεις τον πάροχο σου έναντι αστείων προσφορών, που θα σου δοθούν, δεν αναφέρουν όνομα και αν σου πουν το όνομα τους αυτό είναι μόνο το μικρό τους και χωρίς επώνυμο 9 στις δέκα είναι γυναίκες.  

Αν αρνηθείς το επαναλαμβάνουν η την ίδια ημέρα από άλλο κινητό η την επομένη η εντός του μήνα ξανά θα υποστείς τα ίδια στις πλέον απίθανες ώρες.

Να σημειωθεί ο,τι όταν απαγκιστρωθείς  από  το τηλεφώνημα και τον ψυχολογικά  πιεστικό τρόπο πώλησης που σου ασκούν, και βεβαίως εκφοβιστικό,  το κινητό του ατόμου που σε ενόχλησε δεν απάντα- έχουν κάνει μπλοκάρισμα καλούντος.

 Προηγούμενα άρθρα:

ΒΙΝΤΕΟ : Κλιματική αλλαγή και κουραφέξαλα -Η κλιματική προπαγάνδα είναι η πιο ξεδιάντροπη απάτη

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        

 









Χορηγοί

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου