29 Οκτωβρίου 2022

Καστοριά: Αυτός είναι ο τουρισμός - Πολύς κόσμος ...αλλά με ξηρά τροφή, από τα LIDL στο ξενοδοχείο και κανένα καφέ στην παραλία ( ΕΙΚΟΝΕΣ)


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ
 

 29.10.2022

Είμαστε στο 3ημερο της 28ης Οκτωμβρίου 2022 και στην πόλη της Καστοριάς βλέπουμε από χθες Παρασκευή πολύ κόσμο στην πόλη της Καστοριάς, σήμερα το Σάββατο η κάμερα του kastorasnews.blogspot.com καταγράφει ένα εκ πρώτης όψεως "παράξενο" συμβάν, το  γερμανικό κατάστημα LIDL "βουλιάζει" από ξένους πελάτες όπως μαρτυρούν και οι  πινακίδες των αυτοκινήτων  στις εικόνες, δεν είναι δηλαδή τα γνωστά νούμερα των πινακίδων αυτοκινήτων των πολιτών του νομού Καστοριάς.

Είναι οι επισκέπτες - τουρίστες  οι οποίοι διαμένουν σε ξενοδοχεία και απλά και λογικά δεν έχουν ανάγκη να αγοράσουν τρόφιμα από ένα σούπερ μάρκετ, αφού  και εστιατόρια διαθέτει η πόλη και ο νομός, και το κάθε ξενοδοχείο η παρεμφερή επιχείρηση διαθέτει εστίαση.

Γιατί αγοράζουν τρόφιμα από το κατάστημα από ένα σούπερ μάρκετ ; Αν και η απάντηση  μας ήταν αυτονοήτη  για λόγους δεοντολογίας ρωτήσαμε 15 άτομα και η απάντηση επιβεβαίωσε το αυτόνητο. 

Παραθέτουμε ενδεικτικά μια απάντηση πολίτη επισκέπτη από τη Θεσσαλονίκη.

Δημοσιογράφος: Ήρθατε επίσκεψη στην Καστοριά και ψωνίσατε τρόφιμα από το σούπερ μάρκετ δεν θα φάτε  το 3ημερο αυτό  στην Καστοριά σε κάποιο εστιατόριο, συγγνώμη για την δημοσιογραφική ερώτηση.

Παναγιώτης Π. : Είμαι δημόσιος υπάλληλος αλλά δεν βγαίνουμε οικονομικά και θα φάμε στο ξενοδοχείο τυράκι σαλάμι, ξηρή τροφή, θα πιούμε και κανένα καφέ,  και... αυτή είναι η βόλτα μας στην Καστοριά, είναι ωραία όμως η πόλη σας αν και όχι τόσο καθαρή στην πλευρά της λίμνης >>




 

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Διαβάστε και το kastorasnews.blogspot.com


Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου