14 Σεπτεμβρίου 2023

Κλιματικός ΦΟΡΟΣ ΧΑΡΑΤΣΙ και υποχρεωτική ασφάλιση κτιρίων: Σύμβουλος του Μητσοτάκη έριξε τη «βόμβα», aud

  14:55 

 

«Όλοι μαζί θα επιμεριστούμε το βάρος», λένε....



 

 

«Όλοι μαζί θα επιμεριστούμε το βάρος», λένε....


Πριν αλέκτωρ φωνήσαι, κοντινά στον πρωθυπουργό πρόσωπα έρχονται να μιλήσουν για αλλαγές στο καθεστώς ασφάλισης των κτιρίων και επιβολή ενός έκτακτου τέλους (δηλαδή χαρατσιού).

Το πρωί σήμερα σε σχετικό άρθρο του el.gr  είχε αναφέρει πως η κυβέρνηση μελετά το μέτρο της υποχρεωτικής ασφάλισης κτιρίων για φυσικές καταστροφές, με αφορμή το δυσβάσταχτο κόστος των πλημμυρών στη Θεσσαλία.

Μάλιστα οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες, με τον πρωθυπουργό να προβαίνει σε σχετικές ανακοινώσεις το ερχόμενο Σαββατοκύριο στη ΔΕΘ.

Την πικρή επιβεβαίωση έκανε ο στενός σύμβουλος του πρωθυπουργού, Αλέξης Πατέλης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3.

Σχετικά με τα χρηματοδοτικά εργαλεία που έχει στη διάθεσή του το κράτος για την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών τόνισε:

«Εδώ θα υπάρξει ένα τέλος υπέρ αυτού του ταμείου που θα είναι δίκαια κατανεμημένο και θα μου επιτρέψετε να ακούσουμε τον πρωθυπουργό το Σάββατο. Πρέπει να αλλάξει και η συμπεριφορά μας και να δούμε και το ζήτημα της υποχρεωτικής ασφάλισης. Δεν είναι εύκολο, δεν είναι και η λύση στο πρόβλημα, οι υποδομές κοστίζουν όμως έχει και μια διάσταση δικαιοσύνης και η υποχρεωτικότητα μπορεί να οδηγήσει και σε χαμηλότερο κόστος ασφάλισης».


 

 


Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

ΧΟΡΗΓΟI



ΧΟΡΗΓΟΙ
//
Μια 4χρονη μικρή νεράιδα εύχεται να γίνει η Barbie γοργόνα

00:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου