14 Σεπτεμβρίου 2023

Θα εκμεταλλευτούν τώρα την βιβλική καταστροφή της Θεσσαλίας για να γεμίσουν φόβο τους πολίτες τις χώρας με "διόγκωση" για αρρώστιες


Βιβλική καταστροφή στο νομό Τρικάλων - Τεράστιες καταστροφές σε σπίτια και υποδομές

 του Μανώλη  (Εμμανουήλ) Μάνου

Θα εκμεταλλευτούν τώρα την βιβλική καταστροφή της Θεσσαλίας για να γεμίσουν φόβο τους πολίτες τις χώρας με "διόγκωση" για αρρώστιες,  τα κυβερνητικά ΜΜΕ κυρίως αλλά και τις επαρχίας τα οποία "ζούνε" με κρατικές διαφημίσεις.

Η διόγκωση του φόβου με τα νεκρά ζώα  ίσως υποκρύπτει και άλλα πράγματα τα οποία δεν θέλουν να βγουν στην επιφάνεια.

Οι κυβερνήσεις λατρεύουν την δημιουργία φόβου όπως έχει πει και ο τελευταίος Ρόμπετ  Κένεντι για να χειραγωγούν τους πολίτες αποτελεσματικά όπως έγινε με την ψευτο-πανδημία..και την προώθηση των εμβολίων πείραμα θανάτου. Ο φόβος είναι το καλύτερο εργαλείο εξουσίας, το ζήσαμε και πριν την κορωνοαπάτη.

Από την άλλη είναι και οι εταιρίες οι οποίες θα πουλήσουν ανάλογα προϊόντα όπως γαντια μάσκες, και ότι άλλο σκεφτούν με το αζημίωτο πιθανότατα οι "ειδικοί"  !! 

Η κυβέρνηση βάζει τον στρατό να κάνει την βαριά μπουγάδα της συγκομιδής  των νεκρών ζώων αυτό  είναι ένα θέμα, πάλι τα παιδιά του λαού ; Να πάνε αυτοί οι οποίοι αμείβονται για αυτήν την δουλεία δημόσιοι υπάλληλοι, από την άλλοι όπως προαναφέραμε αυτό μήπως κρύβει κάτι που δεν θέλουν να δούμε; και το τρίτο θυμίζει τις κυβερνητικές δηλώσεις  με υπουργό υγείας τον Βασιλάκη Κικίλια (δυο μέτρα αν- δρα), τα εμβόλια κατά την μεταφορά τους θα φυλάγονται από τον στρατό και την ΕΛ.ΑΣ!!! 

Τι να πει κανείς για την  ανεκδοτολογικού περιεχομένου συνέντευξη του Βασιλάκη Κικίλια που κατηγορούσε την… προηγούμενη κυβέρνηση (δηλαδή της ΝΔ) ότι παρέδωσε καμένη γη, κυριολεκτικά και μεταφορικά, τώρα έρχονται να αναθέσουν στον στρατό να κάνει αυτό που το μόνο που πετυχένει είναι να αυτοδιαλύσει τη δομή του;.

 


Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

ΧΟΡΗΓΟI



ΧΟΡΗΓΟΙ

 

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου