19 Ιανουαρίου 2016

ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ !Τουλάχιστο 5 βουλευτές λένε «όχι» σε ασφαλιστικό – αγροτικό και καταψηφίζουν το νομοσχέδιο!




Σε δύσκολη θέση η κυβέρνηση!

Τουλάχιστον 5 είναι οι βουλευτές που έχουν στείλει μήνυμα στο Μαξίμου πως δεν είναι διατεθειμένοι να υπερψηφίσουν τα νομοσχέδια για ασφαλιστικό και αγροτικό, προκαλώντας πονοκέφαλο στο επιτελείο του πρωθυπουργού.

Σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέρει η Εφημερίδα «Παρόν» της Κυριακής, οι ενστάσεις προέρχονται από βουλευτές που εκλέγονται σε νομούς εκτός Αττικής και έχουν επαγγελματική σχέση με τον αγροτικό χώρο και τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, αυτό που έχουν ξεκαθαρίσει είναι ότι δεν θα ψηφίσουν το νομοσχέδιο αν παραμείνει όπως έχει ανακοινωθεί από το υπουργείο Εργασίας.


Η αρνητική στάση των συγκεκριμένων βουλευτών αλλά και ο έντονος προβληματισμός της πλειοψηφίας των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ φάνηκε κατά την πρόσφατη συνεδρίαση της ΚΟ κεκλεισμένων των θυρών κατά τη διάρκεια της οποίας η Γιώργος Κατρούγκαλος ενημέρωσε για τις αλλαγές που φέρνει το νέο ασφαλιστικό που φέρνει.

Να σημειώσουμε ότι η εφημερίδα Παρόν συνήθως είναι πολύ καλά πληροφορημένη για τα πολιτικά παρασκήνια, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι αν μη τι άλλο φιλική με το ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που δίνει μεγαλύτερο βαθμό αξιοπιστίας στο ρεπορτάζ.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου