19 Οκτωβρίου 2016

Ένα κίνημα οργισμένο και αποφασισμένο, αυτό ενάντια σε πλειστηριασμούς, ελπιδοφόρο που τρομάζει το σύστημα και το ψευτοαριστερό βρώμικο μαύρο καθεστώς !


Και πάνω που λέγαμε ότι απογοητεύτηκε και το κομμάτι αυτό των ενεργών πολιτών και δεν "κουνιέται φύλλο".....
Και πάνω που ο Τσίπρας μαζί με τον μνημονιακό συρφετό του πανηγύριζαν για τις ελάχιστες λαϊκές αντιδράσεις απέναντι στα μνημονιακά μέτρα που περνάνε....

Ξαφνικά.........

Το Καζάνι έβραζε από την περσινή κωλοτούμπα του ΣΥΡΙΖΑ, και βράζει ακόμα και το καπάκι πλέον αρχίζει να μην μπορεί να συγκρατήσει την οργή!

Το Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών, με την σημερινή του μορφή είναι διαφορετικό από παλιότερα κινήματα!
Αν και οι παρεμβάσεις γίνοναι σε κλειστούς χώρους από λίγους εκατοντάδες, αυτό το Κίνημα δεν πάσχει από κάποιου είδους καθωσπρεπισμού και δρα οργανωμένα, αποφασιστικά με μόνο στόχο τις νίκες.....ΝΑ ΑΠΟΤΡΑΠΟΥΝ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ

“Θα με σκότωναν” λέει η Πρόεδρος των Συμβολαιογράφων που χρησιμοποιήθηκε από τον Τσίπρα για την κυβερνητική προπαγάνδα ότι δεν γίνονται τάχα πλειστηριασμοί και ο τρόμος που σκορπά αυτό το κίνημα σε κυβέρνηση και σε όσους την βοηθάνε για να χάσει ο κοσμάκης περιουσίες είναι πρωτόγνωρος!
Οργάνωμένες πολτικές δυνάμεις (ΛΑΕ, Ανταρσύα, ΕΠΑΜ, Κίνημα Δεν Πληρώνω, κ.α.) και εκατοντάδες ανένταχτοι αγωνιστές χτίζουν κάθε Τετάρτη με αυτές τις μικρές νίκες τους όρους για να ακουστούν δυνατά πάλι στην ελληνική κοινωνία:
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΝΜΟΝΙΑ

ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟΣ

ΕΞΩ ΑΠΌ ΤΟ ΕΥΡΩ

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΝΩ ΑΠΌ ΤΑ ΚΕΡΔΗ

ΕΜΠΡΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ-ΠΙΣΩ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου