17 Νοεμβρίου 2016

Επιχειρηματίας και κατάντησε ''ανθρώπινο κουρέλι'- Είχε 4 μαγαζιά και τώρα κοιμάται στα παγκάκια της Αθήνας.

ΤΟΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016

Επιχειρηματίας και κατάντησε ''ανθρώπινο κουρέλι'' να σέρνει τα ''κομματια της ψυχής του'' στους δρόμους της Αθήνας ικετεύοντας για λιγο
φαγητό!!Απο την επιτυχία στην απόλυτη αποτυχία αφου συνέβαλε σε αυτό η οικονομική κρίση.
Άστεγος, περιπλανώμενος στους δρόμους της Αθήνας φέρεται ότι είναι ένας 51χρονος, άλλοτε επιτυχημένος επιχειρηματίας, από το Ηράκλειο Κρήτης, τον οποίο «τσάκισε» η οικονομική κρίση, με αποτέλεσμα να κλείσει τα τέσσερα μαγαζιά του και να εξαφανιστεί από προσώπου γης.

Φίλοι και γείτονές του αγωνιούν για την τύχη του, την ώρα που μάρτυρες αναφέρουν ότι τον έχουν δει να περπατάει μόνος και ταλαιπωρημένος στο Μαρούσι.

Τη συγκλονιστική υπόθεση του αγνοούμενου Μηνά Αργυρίου αποκάλυψε η εκπομπή «Φως στο τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη, στην οποία απευθύνθηκε ο φίλος του 51χρονου Παναγιώτης Γιακουμετής, κάνοντας έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για τη μυστηριώδη εξαφάνιση να μιλήσει.

Τα ίχνη του Μηνά Αργυρίου χάθηκαν ξαφνικά τον Φεβρουάριο του 2013, αφότου έβαλε σταδιακά λουκέτο σε όλα τα καταστήματα ρουχισμού που διατηρούσε στο Ηράκλειο. Στη διάρκεια της εκπομπής, το βράδυ της Παρασκευής, τηλεθεατής έστειλε φωτογραφία ενός άνδρα που μοιάζει με τον 51χρονο (και φαίνεται εμφανώς παραμελημένος και κουρασμένος), ενώ υπήρξαν αποκαλυπτικές μαρτυρίες από ανθρώπους που τον αναγνώρισαν και τόνισαν ότι τον έχουν δει στο Μαρούσι να περιφέρεται στους δρόμους και να αναζητεί ένα πιάτο φαγητό στα συσσίτια!

Ζήτησε βοήθεια

Σύμφωνα με τον κ. Γιακουμετή, ο πρώην επιχειρηματίας είχε επικοινωνήσει μόνο μια φορά με έναν κοινό φίλο τους λίγες ημέρες μετά το κλείσιμο των μαγαζιών του. Τότε ζήτησε βοήθεια, αλλά από εκείνη την ημέρα δεν έχει δώσει σημεία ζωής και έπαψε να απαντάει στο τηλέφωνο: «Περιέγραψε μια άσχημη εικόνα. Είπε στον φίλο μας πως κοιμάται σε παγκάκια και έδωσε την εντύπωση πως έφτασε στο έσχατο όριο ανέχειας. Είναι περήφανος και αξιοπρεπής, δεν ζητούσε εύκολα βοήθεια. Ο κοινός μας φίλος προσπάθησε να τον καλέσει στο τηλέφωνο, εκείνος δεν απαντούσε ποτέ».

Η τοπική κοινωνία του Ηρακλείου μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Μηνά Αργυρίου, χαρακτηρίζοντάς τον δουλευταρά και καλόκαρδο. Μια πρώην υπάλληλός του (εργαζόταν στο μαγαζί του 15 χρόνια) είπε χαρακτηριστικά: «Ολη η Κρήτη ερχόταν και ψώνιζε από αυτόν. Ηταν ευγενικός, με καλή ανατροφή, ιδιαίτερα ευαίσθητος».

Ο 51χρονος ήταν μορφωμένος και μάλιστα χρωστούσε ένα μάθημα για να πάρει το πτυχίο του μαθηματικού, ωστόσο προτίμησε να ασχοληθεί με το εμπόριο, όπως είχε κάνει και ο παππούς του. «Η κρίση τον διέλυσε! Εκλεινε τα μαγαζιά του το ένα μετά το άλλο. Ηταν καλοσυνάτος και χαμογελαστός, δεν ξέρω τι απέγινε» είπε ο Λάμπρος Λαμπράκης, ιδιοκτήτης καφενείου κοντινού σε ένα από τα καταστήματα του αγνοουμένου. Ο Παναγιώτης Γιακουμετής πληροφορήθηκε μετά την εξαφάνισή του πως ο 51χρονος είχε σχέση περίπου έναν χρόνο με μια αλλοδαπή και ότι συζούσαν στην οδό Καστρινάκη στο Ηράκλειο. Το μόνο που κατάφερε να μάθει είναι ότι η γυναίκα πιθανότατα ζει σήμερα στη Γερμανία. 
 
 
 
 
 
espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου