17 Νοεμβρίου 2016

Αυτη η πολιτική παλιόφατσα ήθελε να είναι στο δείπνο με τον Ομπαμα -Και ο Λεβέντης το αστείο λαμόγιο γουστάρει και ονειρεύεται πολυτελή τραπεζοματα !







Λεβέντης: Τι θα πείραζε να ήμασταν τρεις καρέκλες παραπάνω στο δείπνο με τον Ομπάμα;

«Μήπως υπάρχει φόβος να μάθει ένας ξένος ηγέτης ότι κάποιοι έχουμε διαφορετικές σκέψεις;»



Και ο Λεβέντης το αστείο λαμόγιο γουστάρει και ονειρεύεται πολυτελή τραπεζώματα !
.
.
Λεβέντης: Τι θα πείραζε να ήμασταν τρεις καρέκλες παραπάνω στο δείπνο με τον Ομπάμα;.
 
 

Βασίλης Λεβέντης

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία

“Πολύ μάπας αυτός ο Λεβέντης.”
~ Ο Όσκαρ Ουάιλντ για τον Βασίλη Λεβέντη

Ο Βασίλης Λεβέντης( και με το όνομα) είναι ένα διάσημο πολίτικο πρόσωπο (λέμε τώρα) που γεννήθηκε το 1951 στην Μεσσήνη (έτσι λένε). Η παρουσία και ο λόγος του Βασίλη Λεβέντη έχουν γίνει αντικείμενα σάτιρας. Στο διαδίκτυο υπάρχουν πολλά βίντεο με φάρσες που έχουν γίνει σε βάρος του Billy. Ο απαυτούλης είχε μια εκπομπή στο θρυλικό κανάλι 67 όπου όποιος τον έπαιρνε τηλέφωνο του έκανε πλάκα. Στο διαδίκτυο διακινείται ένα βίντεο με τηλεοπτική εκπομπή από τις 15 Μαρτίου 1993 με τον Βασίλη Λεβέντη να ρίχνει μπινελίκια κατά άλλων διαφόρων λαμογιών της χώρας μας.
Την ίδια ημέρα είχε αποφασιστεί το κλείσιμο του μπουρδέλου (Κανάλι 67) από τον Υμηττό. Ο Βασίλης Λεβέντης υποστηρίζει ότι η τότε κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Μητσοδράκουλα προσπάθησε να κλείσει το κανάλι. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο μουρλοκομείο για να του κάνουν ένεση, επειδή είχε μουρλαθεί. Σήμερα έχει ιδρύσει την πολιτική παράΣταΣη Ένωση ή Ένεση Κεντρώων. Κατά το παρελθόν έχει πει: "Να πέσει φωτιά, να κάψει τους Παπανδρέου, τους Καραμανλέους, τους Κλεφταραίους και τους Μητσοτάκηδες". Στην εκπομπή του μουρλαίνεται διαρκώς και κοπανάει ό,τι βρει μπροστά του. Πολλές φορές, απ' τα νεύρα του πετάει τα ποτήρια του νερού και του φραπέ στο στούντιο, με αποτέλεσμα παντού να υπάρχουν γυαλιά. Η τρέλα του αυτή οφείλεται στην υπερβολική κατανάλωση φραπέδων ή από το γεγονός, πως όταν ήταν μικρός, του πάτησε το κεφάλι ένας διερχόμενος οδοστρωτήρας. Πάντως, διαθέτει χίλια εκατομμύρια ευρώ(!!!!!!) και δύο πολυτελέστατες βίλες στο Δρομοκαϊτειο και στο Δαφνί, και ένα πανάκριβο αμάξι μάρκας Hotwheels.

Χαρακτηριστικές Ατάκες [επεξεργασία]

- Γεια σας... Είμαι Υδροχόος.
- δεν είστε Υδροχόος...βλάκας είστε...χα χα χα
- Γεια σας, είχα πάρει και χθές, είμαι Υδροχόος.
-Να πας μάλλον σε μεταμοσχευτήριο εγκεφάλου να σου βάλουν λίγο μυάλο.
- Εγώ είμαι Αιγόκερως.

- Ακούγομαι;
- Ναι,ναι.
- ΓΑΜΙΕΣΑΙ

- Πρόεδρε είστε καλά στην υγεία σας; γιατί σας άκουσα να βήχετε.
- Δόξα το Θεό!
- Απ'τα τσιμπούκια θα 'ναι...

- Έχω παράσιτα του σταθμού, το σήμα φτάνει κάπως περίεργα στην τηλεόραση μας. Βλέπουμε το πρόσωπο σας να παίρνει τσιμπούκια στην οθόνη.
- Έχουν βγεί οι Αρειανοί στους δρόμους και εμποδίζουν τα λεωφορεία να περάσουν. Και αναρωτιέμαι... δεν θα 'ταν καλύτερα, όλοι αυτοί οι βάνδαλοι, να σε γαμήσουν ξεκολιάρη;
-Πρόεδρε, εσύ είσαι μια αδερφή............. ψυχή!
-Ο θεός να στείλει καρκίνο στον μητσοτάκη και όλα του τα σόγια.
-ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ
-Χαίρομαι που κλείνουν το κανάλι 67...ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥΣ
-Αλητεία, αλητεία... ΑΛΗΤΕΙΑ
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου