31 Μαρτίου 2018

Εκοψαν (ΣΥ-ΡΙΖΑ) τη σύνταξη σε 62χρονη καρκινοπαθή επειδή χρωστάει στο ΤΕΒΕ και την αφήνουν να πεθάνει αβοήθητη!!!

Στην Ελλαδα των Πολάκιδων και των Αριστερών  παλλακίδων




Στην Ελλάδα της διαφθοράς, της διαπλοκής, της κρίσης, νομίζουμε ότι δεν τα έχουμε δει ακόμα όλα…
Σε όλες τις χώρες του κόσμου –  ακόμα και στις τριτοκοσμικές – υπάρχουν οι υπηρεσίες πρόνοιας, που φροντίζουν για τους αναξιοπαθούντες, άπορους και γενικά τους αδύναμους πολίτες τους.
Εδώ στην Ελλάδα το Κράτος Πρόνοιας το οποίο υποτίθεται ότι έχουμε, θεωρεί τους αδύναμους πολίτες της σαν μελλοθάνατους !!

Πως αλλιώς να εξηγήσεις την περίπτωση μιας 62χρονης γυναίκας – καρκινοπαθούς, η οποία πλήρωνε μέχρι πριν λίγα χρόνια τις επαγγελματικές της εισφορές προς το ΤΕΒΕ κανονικά, μέχρι που ο καρκίνος ήρθε και της χτύπησε την πόρτα.

Τρία απανωτά χειρουργεία την κατέστρεψαν στην κυριολεξία επαγγελματικά και οικονομικά, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της.
Έτσι όταν λόγω της υγείας της βγήκε αναγκαστικά στη σύνταξη με ποσοστό αναπηρίας το 85%, πίστεψε ότι θα μπορέσει να παλέψει τον καρκίνο με τη δύναμη της ψυχής της και με τη πενιχρή σύνταξη που θα έπαιρνε αφού δεν είχε άλλα εισοδήματα.

Όμως λόγω της επαγγελματικής της στασιμότητας από την αρρώστια της, έφτασε να χρωστάει στο ΤΕΒΕ εισφορές που έφταναν τις 30.000 ευρώ.
Κι εδώ  ήρθε η χαριστική βολή για την άτυχη αυτή γυναίκα.

Το ΤΕΒΕ λόγω του χρέους αυτού, δεν της καταβάλει ούτε ένα ευρώ από τη σύνταξη που δικαιούται, λόγω της οφειλής που έχει προς το ταμείο.
Όπως μας λέει η ίδια, δεν έχει κανένα άλλο εισόδημα και παλεύει με τη βοήθεια συγγενών και φίλων να νικήσει τον καρκίνο.
«Δυστυχώς μας λέει, είμαι καταδικασμένη να πεθάνω αν δεν βρεθεί κάποια λύση… Πόσο θα αντέξω με αυτές τις συνθήκες; Οι υπάλληλοι του ΤΕΒΕ εδώ στη Μυτιλήνη δεν μπορούν να κάνουν κάτι… Είμαι σε απελπιστική κατάσταση».


" Biokott" Τηλεφωνα παραγγελιών : 2467082168 - 6978276141- Χοντρική -Λιανική πώληση Αποστολές με κούριερ στην πόρτα


ΠΗΓΗ: www.diaforetiko.gr  ,  lesvosnews.gr
gritamea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου