31 Μαρτίου 2018

Παραδικαστικό κύκλωμα σε Θεσσαλονίκη-Χαλκιδική!




Η "μόδα" της εξαφάνισης των δικαστικών ερευνών, ώστε να ξεχαστούν απο τον ήλιο της Δικαιοσύνης και να βγούν απαλλακτικά βουλέυματα λόγω παραγραφής φαίνεται πως επεκτείνεται .

Ερευνά απο Αρεοπαγίτη με αφορμή μια υπόθεση που σερνόταν σχεδόν 20 χρόνια...






Θα το φωνάζω... θα το γράφω... θα το ουρλιάζω...

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΡΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!

ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΟΡΝΕΥΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΟΕΣ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΩΘΕΙ, ΟΤΑΝ ΣΤΗΘΟΥΝ ΓΚΙΛΟΤΙΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ!



Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. ΕΥΤΕΡΠΗ ΚΟΥΤΖΑΜΑΝΗ... ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΘΑΝΟΥ... ΞΕΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ ΕΝΤΙΜΗΣ ΕΦΕΤΟΥ ΜΑΡΙΑΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ;;;
ΤΙ ΤΙΣ ΚΑΝΑΤΕ;

ΣΕ ΠΟΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΤΙΣ ΚΡΥΨΑΤΕ;;;







Γράφει o ΓιαννηΣ ΝτασκαΣ


Μια εφοριακός της Θεσσαλονίκης ήταν στη λίστα Λαγκάρντ με 6 εκατομμύρια ευρώ.
Παραπέμφθηκε σε δίκη για υπόθεση 4 δις δραχμών και μακριά απο τα φώτα της δημοσιότητας αθωώθηκε ως υπάλληλος -υπόδειγμα!!!

Συγγενικό της πρόσωπο είναι πολύ ψηλα στην ιεραρχία του ΠΑΣΟΚ...

Ενα άλλο βούλευμα με αριθμό 31 του 2009 "καθαρίζει" με "άρωμα" παραδικαστικού πολύ έντονο και πολύ δύσοσμο.

Στη Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας ασκήθηκε ποινική δίωξη το 2000 και αφού πέρασαν 13 χρόνια στην τοπική Δικαιοσύνη βγήκε απαλλακτικό βούλευμα για λόγους παραγραφής και ....έλλειψης αποδείξεων μετά 13 χρόνια!!!

Μικρογραφία


Το βούλευμα ήταν τόσο "τεκμηριωμένο", ώστε την επομένη ακριβώς χρονιά μετά νέα ενδελεχή έρευνα με εντολή του γνωστού Εισαγγελέα κ. Πεπόνη ασκήθηκε νέα κακουργηματική δίωξη.


Η Τράπεζα αυτή μαζί με άλλες 6 Συνεταιριστικές τέθηκαν υπό εκκαθάριση και υποτίθεται ότι ο εκκαθαριστής φροντίζει να ληφθούν όλα τα δικαστικά μέτρα για την προστασία των δικαιωμάτων και περιουσιακών στοιχείων της Τράπεζας, του Δημοσίου και των, μεριδιούχων εταίρων.

Ο εκκαθαριστής είχε τόση επιμέλεια στην φροντίδα των υποθέσεων της Τράπεζας ώστε τρία χρόνια μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης και την, έστω πολυ καθυστερημένη έναρξη των ανακριτικών πράξεων δεν γνώριζε -τουλάχιστον έτσι μας είπε- ότι είχε ασκηθεί δίωξη και ότι είχε βγεί ένα πολύ σοβαρό για κακουργήματα και δεκάδες εκατομμύρια πόρισμα της Δικαιοσύνης...

Η "μόδα" της εξαφάνισης των δικαστικών ερευνών, ώστε να ξεχαστούν απο τον ήλιο της Δικαιοσύνης και να βγούν απαλλακτικά βουλέυματα λόγω παραγραφής φαίνεται πως επεκτείνεται .
Μικρογραφία

Στην Χαλκιδική διαπιστώθηκε κακουργηματική αρπαγή δημοσίων εκτάσεων απο ιδιώτη το 1988...Μέχρι το 2000 στήθηκε τεράστια ξενοδοχειακή μονάδα. Το 2002 πόρισμα των Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης κατέγραψε την κακουργηματική αρπαγή των δημοσίων εκτάσεων, ενώ παράλληλα ιδιώτης προσέφυγε στη Δικαιοσύνη.

Η Δικαιοσύνη κινήθηκε τόσο γρήγορα και δίκαια, ώστε έβγαλε βούλευμα απαλλακτικό το ...2015 και έθετε την υπόθεση στο αρχείο και για λόγους παραγραφής και για λόγους έλλειψης αποδείξεων.

Για την υπόθεση αυτή το βούλευμα γράφει ότι υπήρξε σωρεία καταγγελιών το 2004.

Οι εφέτες που χρεώθηκαν στο τέλος αυτή την υπόθεση μπορεί να μην έχουν ευθύνη στα πλαίσια δράσης παραδικαστικού κυκλώματος, αλλά, όπως καταθέσαμε στον αρεοπαγίτη Αθ. Καγκάνη, ο οποίος διεξάγει έρευνα με εντολή της Επιθεωρήτριας κ. Παρασκευά ευχερώς ψηλαφείται δράση και παραδικαστικού κυκλώματος στην μακρά δικαστική πορεία της υπόθεσης παράλληλα με ευθύνες κρατικών υπαλλήλων που έδρασαν προφανώς υπό τις πιέσεις πολιτικών.

Εξαιτίας της καθυστέρησης στην δικαστική έρευνα και τελική κρίση και το δημόσιο και ιδιώτες που έχασαν την περιουσία τους δεν είχαν την προστατευόμενη από το Συνταγμα και την Συνθήκη της Ρώμης δίκαιη δίκη.

Το δικαίωμα στη δίκαιη θέση, δηλαδή δίκη έγκαιρα και με έρευνα αδιάβλητη όλων των συνθηκών αναγνωρίζει και ο Αρειος Πάγος με αρκετές αποφάσεις, όπως π.χ. 102/2014 και άλλες.
Μικρογραφία

Το δραματικότερο αποτέλεσμα της δράσης αυτού του (και παραδικαστικού) κυκλώματος ειναι το γεγονός ότι και σήμερα ακόμα παρότι οι εκτάσεις κρίθηκαν δημόσιες, με το συγκεκριμένο βούλευμα, παρότι αναγνωρίσθηκε ότι χρησιμοποιήθηκαν και πλαστές υπογραφές υπαλλήλων, η Δικαιοσύνη δεν έπραξε το παραμικρό για την επιστροφή των εκτάσεων, οι οποίες παραμένουν σε ιδιωτικά χέρια!!!

Ενδεικτικό της ποιότητας της δικαστικής έρευνας είναι ότι δεν διατάχθηκε όλα αυτά τα χρόνια ούτε το άνοιγμα λογαριασμών υπαλλήλων δασαρχείων, πολεοδομιών κλπ, οι οποίοι έκαναν τα στραβά μάτια για να μην ανακτήσει το δημόσιο τις δημόσιες εκτάσεις.

Ετσι ενώ είχε κατηγορούμενο συγκεκριμένο υπάλληλο, επειδή δεν άνοιξαν οι λογαριασμοί του έπεσε στα "μαλακά" δια της παραγραφής του αδικήματος.


Μετά την παραγραφή και τον ενταφιασμό της υπόθεσης στο αρχείο, από άλλη αιτία άνοιξαν οι λογαριασμοί και ο υπάλληλος που απηλλάγη και είναι αφεντικό στην υπηρεσία του βρέθηκε ζάμπλουτος!!!
Μικρογραφία

Ο Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου χαρακτήρισε αίτηση αναίρεσης εκπρόθεσμη, δεν ασκήθηκε, ούτε καν αναίρεση υπέρ του νόμου, "τύπου Σώρρα" αν και μια στοιχειώδης και οφειλόμενη έρευνα εκμέρους του Αντεισαγγελέα θα έδειχνε ότι αν και το βούλευμα δημοσιεύθηκε, οι "υπηρεσίες"  του Εφετείου έδωσαν το βούλευμα στους ενδιαφερόμενους...15 ημέρες μετά έτσι χάθηκε η μισή προθεσμία!.

Ολα αυτά στη Χαλκιδική των δικαστικών οργίων δεν έγιναν τυχαία. Οπως τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι τοπικός Δήμαρχος πήγε κατηγορούμενος, αλλά η υπόθεση έφτασε στο δικαστήριο...3 ημέρες μετά την παραγραφή και έτσι ο Δήμαρχος γυρνάει δεξιά και αριστερά και λέει " η Δικαιοσύνη με έβγαλε πεντακάθαρο"...

Ολα αυτά, μια στοιχειώδης έρευνα μπορεί να τα ψάξει και εύκολα να διαπιστώσει τη δράση παραδικαστικού κυκλώματος.

Απαραίτητη προυπόθεση  είναι να διεξαχθεί αμερόληπτη, σε βάθος έρευνα και όχι απο δικαστικούς που έχουν υπηρετήσει σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο σε περιοχές που ελέγχονται...

ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ
Πηγη


" Biokott" Τηλεφωνα παραγγελιών : 2467082168 - 6978276141- Χοντρική -Λιανική πώληση Αποστολές με κούριερ στην πόρτα




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου