Δευτέρα, 7 Μαΐου 2018

Καταγγελία Κωνσταντοπούλου για Κοντονή: Έδωσε τους πλειστηριασμούς σε συντοπίτη του

Καταγγελία Κωνσταντοπούλου για Κοντονή

Κεραυνούς εξαπέλυσε η τέως πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, κατά των πρώην συντρόφων της.

Σε ερώτηση για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς κατήγγειλε «σύστημα διαφθοράς δοσμένο κατ’ εντολή του Κοντονή σε εταιρεία συντοπίτη του, χωρίς να τηρείται καμία προυπόθεση νόμου και Συντάγματος.

Μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή του Γιώργου Τράγκα «Εν Αθήναιας», η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας είπε ότι «αν μπορούσε η κυβέρνηση να μην κάνει καθόλου εκλογές, δεν θα έκανε», προσθέτοντας ότι είναι ιδιαίτερα ανήσυχη με όλη τη συγκυρία των τελευταίων ημερών, λέγοντας πως βρισκόμαστε σε πολιτική ανωμαλία.

Εκτίμησε ταυτόχρονα πως οι εκλογές θα γίνουν όποτε κρίνει ο κ. Τσίπρας ότι τον συμφέρουν. «Οι κυβερνητικοί έχουν εξουσιολαγνεία και θα κάνουν το παν για να κρατηθούν εκεί» συνέχισε και χαρακτήρισε την κυβέρνηση Τσίπρα ως τη χειρότερη των μνημονιακών κυβερνήσεων, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να ξεχάσουν οι πολίτες το τι υπήρξε η κυβέρνηση Σαμαρά που ήταν -κατά την άποψή της- «μαύρη».

Ερωτηθείσα για την έξοδο από τα μνημόνια τον Αύγουστο τόνισε πως το μνημόνιο δεν θα τελειώσει εάν δεν το τελειώσει ο λαός. «Το παραμύθι ότι βγαίνουμε από τα μνημόνια δεν το τρώνε οι πολίτες» σχολίασε.

Αναφερόμενη στην κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών είπε πως η ελληνική κυβέρνηση έχει ευθύνη για αυτή την ομηρία.

likavitos.gr
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου