09 Απριλίου 2019

Επιδημία και… συνωστισμός φιλοσκοπιανισμού στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ



 Υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ: “Δεν θα είχαμε πρόβλημα με το “Ρεπούμπλικα Μακεντόνια” αμετάφραστο”

 Στην πραγματικότητα, κάθε ψήφος στην ΝΔ αποτελεί επικύρωση της κατάπτυστης αυτής συμφωνίας και «ναι» στο κρατικό μόρφωμα της «Βόρειας Μακεδονίας».



Επειδή είμαι κοντά στο ... εγκεφαλικό μ' αυτά που βλέπω και διαβάζω (και δεν γνωρίζω αν ισχύει τέτοιο όνειδος), διαβάστε εδώ και μετά.... κάντε ότι σας φωτίσει ο Θεός.


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.


Καλλιόπη Σουφλή




 ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Επιδημία και… συνωστισμός φιλοσκοπιανισμού στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, καθώς μετά τον Παύλο Ελευθεριάδη (ο οποίος είχε ταχθεί υπέρ του να ονομάζονται τα Σκόπια ως «Μακεδονία») και τον Αλέξανδρο Μαλλιά (ο οποίος χαρακτήρισε ως «θετικό σημείο» το όνομα «Βόρεια Μακεδονία») ένας ακόμη υποψήφιος ευρωβουλευτής της φροντίζει να δείχνει την υποκρισία και την πατριδοκαπηλεία που διέπουν την «μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη».


Πρόκειται για τον Δημήτρη Καιρίδη, ο οποίος σε τηλεοπτικό κανάλι αναφερόμενος στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων είχε δηλώσει: 

«Και ερωτώ: Γιατί δεν κάνουμε αυτό που έκαναν οι Βούλγαροι; Δεν θα είχαμε πρόβλημα ενδεχομένως με το “Ρεπούμπλικα Μακεντόνια” αμετάφραστο. Θα ήταν καλύτερα να δώσουμε το όνομα του κράτους αμετάφραστο- “Ρεπούμπλικα Μακεντόνια”»!

Επί της ουσίας, δηλαδή, ο Καιρίδης αυτό το οποίο πρότεινε ήταν το «Μακεδονία» σκέτο ως ονομασία των Σκοπίων! 

Και έχουν το θράσος στην ΝΔ να συνεχίζουν να παριστάνουν τους «μακεδονομάχους» και τους δήθεν αντίθετους στην προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών. 

Στην πραγματικότητα, κάθε ψήφος στην ΝΔ αποτελεί επικύρωση της κατάπτυστης αυτής συμφωνίας και «ναι» στο κρατικό μόρφωμα της «Βόρειας Μακεδονίας».



Πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου