09 Δεκεμβρίου 2021

<Θέλω να παραμείνω άνθρωπος >> δήλωσε ο Βαγγέλης Κουρουκλής Ιατρός διευθυντής κλινικής. Νοσοκομείου Αγίου Σάββα.


 9-11-2021 10:21πμ

 Ανανέωση κειμένου 3:23 μ.μ


 <Θέλω να παραμείνω άνθρωπος διαγράψτε με αν θέλετε από τον ιατρικό σύλλογο>> δήλωσε ο Βαγγέλης Κουρουκλής Ιατρός διευθυντής κλινικής. Νοσοκομείου Αγίου Σάββα. Αντίθετος με τους οριζόντιους  υποχρεωτικούς εμβολιασμούς.

 Ο Βαγγέλης Κουρούκλης γεννήθηκε στην Αθήνα και έζησε τα παιδικά του χρόνια στην Κεφαλονιά, τον τόπο καταγωγής του. Σπούδασε Ιατρική στη Βουλγαρία, έλαβε ειδικότητα Παθολογικής - Ανατομικής και στη συνέχεια μετεκπαιδεύτηκε στην Ιριδολογία στη Μόσχα. Έχει εργαστεί στα Νοσοκομεία Άγιος Σάββας, Πανεπιστημιακό Ιωαννίνων, Σωτηρία, Απολλώνιο Ηρακλείου Κρήτης, και ως ιδιώτης. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται εντατικά με την έρευνα στον τομέα της Ιριδολογίας. 


Είναι συγγραφέας επιστημονικών βιβλίων πάνω από 5.

Να θυμίσουμε στο νοσοκομείο αυτό ήτα διοικητής ο Καστοριανός ΖΗΣΗΣ ΤΖΗΚΑΛΑΓΙΑΣ, σήμερα βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, όταν αυτός δεν είχε εκλεγεί στα χρόνια των μνημονίων πριν 9 περίπου χρόνια, επειδή προφανώς,... οι πολίτες του νομού δεν του συγχώρησαν  το γεγονός που παρά τις διαβεβαιώσεις του περί του αντιθέτου,  ψήφισε στην βουλή ΝΑΙ σε όλα.



Για καταγγελίες email : fyllokaiftero@gmail.com      

Τηλέφωνο: 6978276141

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

 

Χορηγοί



 






Διαδώστε την ιστοσελίδα σας!!!

 





Χορηγοί






   

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου