09 Δεκεμβρίου 2021

Η ομολογία της απάτης.

9-12-2021     4:43μ.μ


Η επιδημιολογική εικόνα που υπάρχει στα πανεπιστήμια είναι ψευδής και είναι ψευδής διότι η θετικότητα παίρνεται σε βάση του γενικού πληθυσμού όμως το 85% του γενικού πληθυσμού των πανεπιστήμιων (εμβολιασμένοι και νοσήσαντες), δεν λαμβάνουν μέρος στους δειγματοληπτικούς ελέγχους.
 
Σε αυτό το σημείο όποιος αναφέρει το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας:
Δεν γίνεται να συμπεριληφθεί ως επιστημονικό στοιχείο μια διαδικασία που λέει "σήμερα θα γίνουν Rapid test, όποιος θέλει να έρθει" ένα επιστημονικό στοιχείο και μια επιδημιολογική εικόνα προέρχονται από σταθερό ποσοστό πληθυσμού που συμμετέχει και συστηματικού ελέγχου. Επομένων ένα δημοσίευμα του στυλ "Σήμερα θα γίνουν δειγματοληπτικοί ελέγχει" δεν θεωρείται ούτε επιδημιολογική εικόνα, αλλά ούτε και επιστημονικό στοιχείο.
Τέλος:
Τα περισσότερα πανεπιστήμια βάζουν καραντίνα ΟΛΟΥΣ τους ανεμβολίαστους για 14 μέρες σε περίπτωση κρούσματος ανεξάρτητα με το αν ήταν επαφές ή όχι επομένως αυτά τα 11 κρούσματα ή τα 2-3 κρούσματα σε κάθε τμήμα από που βρίσκονται???? 
 
Καταλαβαίνεται ότι δεν σας βγαίνει απο κάπου αυτή η δικαιολογία των κρουσμάτων...επομένως "το κρούσμα βρέθηκε εκτός πανεπιστημίου, άρα μέσα στο πανεπιστήμιο δεν υπάρχει διασπορά".....τότε αυτά που δεν έχουν να κάνουν με εσωτερική διασπορά του πανεπιστήμιου, γιατί τα μετράμε στην επιδημιολογική εικόνα του πανεπιστήμιου αφού είναι εκτός??? 
 
 
 Η ομολογία της απάτης.
 
Κουτσάμπασης Θωμάς

 

Για καταγγελίες email : fyllokaiftero@gmail.com      

Τηλέφωνο: 6978276141

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

 

Χορηγοί



 






Διαδώστε την ιστοσελίδα σας!!!

 





Χορηγοί






   

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου