09 Δεκεμβρίου 2021

Ραδιο συμβουλές απογραφής από τον δήμαρχο Άργους Ορεστικού Πάνου Κεπαπτσόγλου ...Με την απογραφή θα μείνει ο τόπος ζωντανός λέει ..

 του Μανώλη Μάνου

 Ο Πάνος Κεπαπτσόγλου δήμαρχος μιας μικρής πόλης ενός μικρού δήμου του Άργους Ορεστικού ακούγεται ο ίδιος σε ραδιοφωνικό σποτ το οποίο μεταδίδεται όχι από ραδιόφωνο της μικρής πόλης του, (επίπεδο χωριού)  αλλά του δήμου Καστοριάς,  να δίνει συμβουλές να <<απογραφούν όλοι>>.

Στις ραδιο συμβουλές απογραφής  του  ο δήμαρχος Άργους Ορεστικού Πάνος Κεπαπτσόγλου  λέει μεταξυ άλλων στο σποτ ...Με την απογραφή θα μείνει ο τόπος ζωντανός . (!!!)

Κατά πρώτον πέρασε από την αντίληψη του ο,τι οι πολίτες του νομού δεν δέχονται την απογραφή, - δεν απογράφονται στην επικείμενη απογραφή της κυβέρνησης ; και χρήζουν μαλώματος  η προτροπής, η συμβουλής, η χειραγώγησης από εκείνον;  και μάλιστα, κατά δεύτερον, θα έπρεπε να απευθύνεται ο ίδιος με την χρήση της φωνής του σε διαφημιστικό σποτ μέσω τον τοπικών ραδιοφωνικών σταθμών προς όλους πολίτες του νομού;

Θα μπορούσε άνετα να αποστείλει επιστολές στους δημότες του σχετικά.

Κανένας δήμαρχος δεν είναι ευφυέστερος τον πολιτών που άγη. Την εντολή την οποία πήρε από εκείνους στην περίπτωση αυτή την χρονική περίοδο της τελευταίας τετραετίας την οποία διανύουμε  ο δήμαρχος όπως όλοι οι αιρετοί ...είναι του υπολοίπου της αποχής σχεδόν του μισού Ελληνικού λαού.

Και τέλος ο δήμαρχος πέρα από την νομική ευθύνη, να λειτουργεί ίσως ως διαφημιστής, δεν είναι κομψό, ...να κάνει παραγωγή διαφημιστικού σποτ ως επαγγελματίας ενώ είναι  δήμαρχος.

Η αντιπολίτευση του Άργους Ορεστικού δεν είχε καμιά αντίδραση, μέχρι στιγμής  υπάρχει πολιτική  διαπλοκή στο  θέμα και γενικότερα;



Για καταγγελίες email : fyllokaiftero@gmail.com      

Τηλέφωνο: 6978276141

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

 

Χορηγοί



 






Διαδώστε την ιστοσελίδα σας!!!

 





Χορηγοί






   

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου